To je to što me zanima!

Antolić: Stojim iza toga da je Pavasović prijetio smrću sucu

Nadam se da će policija podnijeti prijave i da će se primijeniti zakoni kao što su se primijenili na našeg izvršnog predsjednika prije godinu i pol, kaže Krešimir Antolić
Vidi originalni članak

Dinamov direktor za sigurnost Krešimir Antolić još je jednom potvrdio ranije izrečeno te reagirao na izjave Hajdukova čelnika.

- Imam potrebu osvrnuti se na izjave Ljube Pavasovića Viskovića koji je zadnja tri dana govorio o mojoj prijavi policiji glede prijetnji smrću Bruni Mariću. Razumijem njegovu nervozu i frustraciju jer je svjestan da je prekršio čitav niz zakona, Kazneni zakon zbog prijetnje, Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima zbog čega očekujem da će dobiti zabranu dolaska na utakmice Hajduka i reprezentacije, zatim Zakon o prekršajima javnog reda i mira i Etički kodeks Hrvatske odvjetničke komore - rekao je Antolić te dodao:

- Ponovno izjavljujem da stojim iza svake svoje riječi. Doista je prijetio Bruni Mariću smrću, a ja te prijetnje shvaćam ozbiljno jer ga je pokušao fizički napasti na terenu gdje nije smio ni biti i gdje je hladne glave, nakon što sam to prijavio delegatu, priznao: 'Da, to sam rekao'. Isto tako, pozivam ljude iz VIP A lože Poljuda da se jave policiji i svjedoče jer su sigurno čuli ono što i ja. Nadam se da će policija u skoro vrijeme podnijeti prijave i da će se primijeniti zakoni kao što su se primijenili na našeg izvršnog predsjednika prije godinu i pol.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zazasplit 24.09.2015.

    a sad zamislte da Pavasovic vodi HNS...na šta bi to sličilo...sramota

  • papalino111 23.09.2015.

    može li netko od vas koji lupate minuse objasniti zašto bi se tom liku trebalo vjerovati????

  • kljukica 23.09.2015.

    Nek ga kazne ko i Mamica. Znaci nikome nista. Volovi jedni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare