To je to što me zanima!

Antoliću je pukla zadnja loža, otpada za susret s Arsenalom

Ozlijeđenom veznjaku Dinama Domagoju Antoliću pukla je loža u utakmici protiv Istre 1961 te, osim za ogled protiv Rusije, neće igrati ni protiv Arsenala u LP...
Vidi originalni članak

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i zagrebačkog Dinama Domagoj Antolić bit će izvan pogona između dva i tri tjedna zbog ozljede zadobivene u prvenstvenoj pobjedi nad Istrom 1961.

Nakon pregleda magnetskom rezonancom otkriveno je da je 25-godišnjaku pukla zadnja loža pa će tako najvjerojatnije propustiti i gostovanje "modrih" kod Arsenala u Ligi prvaka 24. studenog.

Ante Čačić za prijateljsku utakmicu protiv Rusije u Rostovu na Donu 17. studenog reagirao je jutros pozvavši zamjenu, Ivana Močinića iz Rijeke.

Trener Dinama Zoran Mamić tako je na novim mukama jer su izvan pogona trenutačno i Hillel Soudani, kao i suspendirani Arijan Ademi uz već ranije odsutnog Gordona Schildenfelda.

Kapetansku bi traku tako trebao preuzeti portugalski golman Eduardo koji je to učinio nakon Antolićeva izlaska iz igre u ogledu protiv Istre.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 16.11.2015.

    Koji Antolić i ovako i onako će izgubit,onaj put kada su ih pobjedili nisu bili spremni i podcjenili si ih.

  • donandres 10.11.2015.

    antolić je prečesto povrijeđen i nikako da pokaže koliko zapravo može u kontinuitetu kvalitetno igrati, šteta , mislim da ima potencijala u njemu

  • hrvatska u srcu 09.11.2015.

    zdravku žao dati koju tisućicu za koje pojačanje jer gleda kako da mu što više ostane za oprati kroz plaće od ovih dosadašnjih nadničara ( fernandes, soudani,goncalo, taravel, matel eduardo sigali ,hernandes....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare