To je to što me zanima!

Antonio Čolak srušio Borussiju Dortmund! Poraz Nike Kovača

Subotnji popodnevni program 20. kola Bundeslige ponudio je pet utakmica. Vodeći Bayern povećao je vodstvo pred Leipzigom, a poraz je ubilježio i trećeplasirani Eintracht, ali i četvrtoplasirani Dortmund
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Antonio Čolak golom u 67. minuti srušio je Borussiju Dortmund! Bio je to gol za 2-1. Prethodno je Boyd zabio za 1-0 Darmstadta, a žuto- crne je u igru vratio Guerreiro u 44. minuti.

Niko Kovač i njegov Frankfurt teško su stradali na gostovanju u Leverkusenu kod Bayera 3-0. Chicharito je pogađao u 5. i 63. minuti, a pobjedu je potvrdio Volland u 78. minuti. Ante Rebić priliku je kod Kovača dobio od 52. minute.

Leipzig je upisao drugi uzastopni poraz. Ovaj put kod kuće ih je s 3-0 razbio HSV. Papadopoulos je zabio u 18. za 1-0, u 24. je Walace bio strijelac za 2-0, a konačni rezultat postavio je Hunt u sudačkoj nadoknadi.

Bayern je u tek u završnici slomio Ingolstadt 2-0. Vidal u 90. i Robben minutu kasnije osigurali su pobjedu gostima.

Borussia Mönchengladbach je kao gost golom Hazarda u 12. minuti slavila kod Werdera 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • JimmyButler 11.02.2017.

    Ne sjećam se kad je BuLi tolko posrnula po pitanju velikana. Wlf s obzirom na ekipu nigdje, Leverkusen isto, Schalke da ne pričam, Borussia je taoc nedoraslog trenera, Bayern neprepoznatljiv u ligi, ovo mu je dns jedno 3-4 put da je zabio za pobjedu u 90., imaju jedno 10-tak bodova više nego što su realno trebali imat, igraju totalno neuvjerljivo i muče se gotovo svaku tekmu. I zato su zbog svih ovih kikseva velikih ekipa proizašli jedan Leipzig i Hoff koje su realano puno slabije ekipe od navedenih, ali jbg timski jednostavno bolje igraju

  • sena2 11.02.2017.

    Uzbudljivo u BL! HSV se konacno probudio,svak svakoga dobiva,to je ono sto cini ovu igru najboljom na svijetu! Odlicno

  • sena2 11.02.2017.

    Uzbudljivo u BL! HSV se konacno probudio,svak svakoga dobiva,to je ono sto cini ovu igru najboljom na svijetu! Odlicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare