To je to što me zanima!

Antonio Marin se napokon oporavio, spreman za Benficu!

Mlada zvijezda 'modrih' preskočila je posljednje dvije utakmice juniorske Lige prvaka protiv Dinama Kijeva i Bayerna, no Marin je od danas u punom treningu, te će u petak zaigrati za Dinamo 2...
Vidi originalni članak

Antonio Marin zbog ozljede je preskočio posljednje dvije utakmice juniorske Lige prvaka, a tim su dvobojima mlade nade Dinama na penale bile bolje od Dinamo Kijeva i Bayerna. I sada 'zagrebačke fakine' očekuje četvrtfinale, te veliki ogled s Benficom koji bi se trebao odigrati 18. ožujka na glavnom maksimirskom travnjaku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nenad Bjelica nedavno je pred novinarima poručio kako Marina do daljnjega neće biti na terenu, te kako je mladi krilni igrač na treningu obnovio svoju ozljedu. Ipak, Marin se prilično brzo oporavio, te će konkurirati za toliko važan dvoboj protiv Benfice. Antonio Marin već danas će trenirati s Dinamovom B momčadi, za koju bi mogao nastupiti i u petak na drugoligaškoj utakmici protiv Solina.

Odradi li tu utakmicu bez ikakvih problema, Marin će sljedeće srijede biti na raspolaganju Igoru Jovićeviću i svojim vršnjacima protiv Benfice. A Dinamo će s njim dobiti dimenziju više, pa imati i puno veće šanse za prolaz na Final Four juniorske Lige prvaka koji će se od 17. do 20. travnja održati u Nyonu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FASTT 11.03.2020.

    Benfica ima dobru skolu nogometa bumo vidli

  • purger 1973 10.03.2020.

    domagoj 264 ne preskači terapiju, vidiš da Ti ozbiljno škodi!

  • domagoj264 10.03.2020.

    Nema od njega ništa Isto kao Čorić,Halilović ,Balić

Komentiraj...
Vidi sve komentare