To je to što me zanima!

Anu Konjuh čeka nova pauza od tenisa, operirali joj ruku i nogu

Dubrovkinja se mučila s bolovima u ruci i odlučila operirati zapešće, a istovremeno su joj sređivali i gležanj zbog posljedica zadnje operacije
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh (25) nakon ispadanja u drugom kolu kvalifikacija Wimbledona prelomila je i otišla na novu operaciju ruke zbog bolova u zapešću.

POGLEDAJTE VIDEO: Dok je slavila naslov prvakinje Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Život u posljednje vrijeme, još jedna objava o operaciji. Borim se s bolovima u zapešću već neko vrijeme i nakon konzultacija s liječničkim timom odlučila sam da je najbolji način da odem na operaciju za oporavak ligamenata", napisala je Dubrovkinja na društvenim mrežama i nastavila:

"Dok sam na rehabilitaciji izavdili su "hardver" od prošle ozljede gležnja. Sve je prošlo prema očekivanjima i nadam se da ću se vratiti što je prije moguće. Vrijeme je za još jedan povratak, nadam se i posljednji. Hvala na podršci."

Konjuh je prije šest godina igrala osminu finala u All England Clubu, bila 20. igračica svijeta, godinu ranije i četvrtfinale US Opena, no iduće godine počeli su problemi s ozljedama i pad do 1283. pozicije.

Nakon novog povratka, koji je počeo 2020., uspela se na 46. mjesto u veljači prošle godine, a na pauzu odlazi kao 156. na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 15.07.2023.

    Nema srele s ozljedama, uništile su je

  • nori 🖖 15.07.2023.

    Sirota cura,baš ima peh

  • chelseaMG 15.07.2023.

    Ide Anci uskoro u zivot na vagi :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare