To je to što me zanima!

Arapović ide u Milano: Repeša Cedeviti 'krade' najveći dragulj

Jasmin Repeša je preuzeo financijski najmoćniji talijanski klub Milano, a u svoju bi svlačionicu sada doveo i hrvatskog U-19 kapetana Marka Arapovića iz Cedevite
Vidi originalni članak

Dojučerašnji trener Cedevite Jasmin Repeša, a sada prvi stručnjak Milana, želi svom bivšem klubu ukrasti hrvatskog U-19 kapetana Marka Arapovića. Jasko je preuzeo Milano koji je financijski najmoćniji talijanski klub, a  već je ranije želio dovesti i Krunoslava Simona. 

Nakon impresivnih partija na juniorskom SP-u Repeši je sad prva meta 19-godišnji Arapović. Trenirao ga je u Cedeviti i Ciboni prije tri godine gurnuo ga je među seniore sa samo 16 godina, a glasina kaže da ga je htio voditi sa sobom i u Malagu 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klokan_jack 07.07.2015.

    Rimac i Nazor su izmislili košarku za Repešu!!

  • lomalifa 07.07.2015.

    stvarno apsurd, njemu i Mazalinu je godina otišla u nepovrat, da su ostali u Ciboni s Rimcem koji je odličan trener igrali bi cca 25 min i bili nositelji igre, da sam mu ja otac savjetovao bi ga samo da se makne što dalje od Repeše. On nije poveo Tomića na jedno prvenstvo untaoć tome što je bio proglašen najboljim igračem nlb lige, a zvao je Nicevića. Objašnjenje je bilo da bi Tomić očekivao puno minuta što mu on nije mogao dati? Repeša je šabolnski trener bez ikakvog talenta, i sva sreća da više nije trener reprezentacije.

  • humscro 07.07.2015.

    Jao Jasmine zlato moje,pa što mu onda nisi dao da više igra ako misliš da je dobar?Ili si tek sada shvatio da je dobar kad ti je Ante Nazor pokazao kako ga koristiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare