To je to što me zanima!

Arbeloa: Znam sve o Crouchu, koristim ga na PlayStationu...

Realov branič Alvaro Arbeloa s Raulom Albiolom igrao je nogomet na PlayStationu protiv Ramosa i Navasa koji su birali Španjolsku. Arbeloa i Albiol bili su Engleska
Vidi originalni članak

Jose Mourinho vrhunski je trener i nema sumnje da će pripremiti svoju momčad na sve zamke koje bi mogle stići od strane Tottenhama u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. A kad krene govoriti o Peteru Crouchu, braniči Reala Alvaro Arbeloa i Raul Albiol slobodno mogu prošetati dok ostali igrači slušaju.

Posljednji red Realove momčadi svoje uspjehe na Svjetskom prvenstvu u JAR-u gradili su baš oko Petera Croucha. Ali u nogomentoj igrici na PlayStationu. Igrali su Arbeloa i Albiol protiv svojih kolega iz reprezentacije i kluba Sergija Ramosa i Jesusa Navasa. Arbeloa i Albiol igrali su s engleskom reprezentacijom, a Ramos i Navas bili su Španjolska.

- Cijelo vrijeme smo igrali PlayStation. Bilo je napeto. Mi smo bili Engleska, a oni Španjolska. Croucha smo redovito stavljali naprijed, a on je "trpao" - rekao je Arbeloa i dodao:

- Čak smo kupili i dresove engleske reprezentacije.

Nakon toga se Arbeloa malo uozbiljio i rekao pokoju o Spursima.

- Možda nisu poznati poput Chelseaja ili Manchester Uniteda ali mogu biti vrlo opasni. Nisam bio sretan kad smo ih izvukli.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • headhunter 01.04.2011.

    'sportaši' koji misle da je u lopti žaba pa zato skače,našli su svoju temu...hebo vas ps i pc igre...

  • ar28 01.04.2011.

    nemres vjerovat, arbelou i albiola brkaju cak i ljudi koji se razumiju u nogomet, recimo nasi komentatori, a ovi jos igraju plejku u duetu da dodatno zbune narod

  • user_45632 01.04.2011.

    HAHA pa igram i ja FIFU i PES

Komentiraj...
Vidi sve komentare