To je to što me zanima!

Arbitražni sud donio konačnu odluku: Trippier suspendiran

Trippier je zbog odavanja informacija prekršio pravilnik o klađenju, nakon čega je Fifa donijela odluku o suspenziji. Atletico se žalio Arbitražnom sportskom sudu koji je u konačnici presudio protiv igrača
Vidi originalni članak

Kieran Trippier (30) prekršio je pravilnik o sportskom klađenju kada je u srpnju 2019. godine završavao transfer iz Tottenhama u Atletico Madrid.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je objavljen i transkript razgovora u kojem prijateljima potvrđuje kako prelazi u Atletico kako bi mogli profitirati od transfera klađenjem.

Atletico Madrid podnio je žalbu za Kierana Trippiera, ali je arbitražni sportski sud istu odbio. 

NAPUSTIO REPREZENTACIJU Problemi u Engleskoj: Trippieru prijeti suspenzija zbog klađenja

Krovna svjetska nogometna organizacija (Fifa) potvrdila je engleskom braniču  suspenziju na deset tjedana i 70.000 funti kazne. 

Klub je nakratko htio stopirati suspenziju pa je Englez odigrao susret protiv Seville 12. siječnja, nakon što je zbog suspenzije propustio dva ligaška susreta.

KAŽNJEN ZBOG KLAĐENJA Objavljen transkript razgovora Trippiera i prijatelja: Sigurno idem u Atletico, trpaj na to

Fifa je odlučila da se zabrana igranja nastavlja, ali je Arbitražni sportski sud  odbio žalbu Atletica i presudio protiv Trippiera. 

Cijela situacija mogla bi pogodovati hrvatskom nogometašu Šimi Vrsaljku (29) koji bi se mogao etablirati u prvoj postavi momčadi Atletica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HatersGonnaHate 23.01.2021.

    Super za Vrsaljka :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare