Sport

Komentari 1

Arbitražni sud donio konačnu odluku: Trippier suspendiran

Arbitražni sud donio konačnu odluku: Trippier suspendiran

Trippier je zbog odavanja informacija prekršio pravilnik o klađenju, nakon čega je Fifa donijela odluku o suspenziji. Atletico se žalio Arbitražnom sportskom sudu koji je u konačnici presudio protiv igrača

Kieran Trippier (30) prekršio je pravilnik o sportskom klađenju kada je u srpnju 2019. godine završavao transfer iz Tottenhama u Atletico Madrid.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je objavljen i transkript razgovora u kojem prijateljima potvrđuje kako prelazi u Atletico kako bi mogli profitirati od transfera klađenjem.

Atletico Madrid podnio je žalbu za Kierana Trippiera, ali je arbitražni sportski sud istu odbio. 

Krovna svjetska nogometna organizacija (Fifa) potvrdila je engleskom braniču  suspenziju na deset tjedana i 70.000 funti kazne. 

Klub je nakratko htio stopirati suspenziju pa je Englez odigrao susret protiv Seville 12. siječnja, nakon što je zbog suspenzije propustio dva ligaška susreta.

Fifa je odlučila da se zabrana igranja nastavlja, ali je Arbitražni sportski sud  odbio žalbu Atletica i presudio protiv Trippiera. 

Cijela situacija mogla bi pogodovati hrvatskom nogometašu Šimi Vrsaljku (29) koji bi se mogao etablirati u prvoj postavi momčadi Atletica.

Champions League - Group A - Atletico Madrid v Bayern Munich

Najčitaniji članci