To je to što me zanima!

Arda Turan 'poludio', odgurnuo suca i dobio 16 utakmica kazne

U ligaškom dvoboju sa Sivasporom prošlog vikenda Turan je dobio direktni crveni karton, nakon što je odgurnuo pomoćnog suca, nezadovoljan njegovom odlukom u posljednjim minutama utakmice
Vidi originalni članak

Turski reprezentativac Arda Turan prilično dugo neće sudjelovati u utakmicama turskog prvenstva za svoj Basaksehir, kamo je došao na posudbu iz Barcelone

U ligaškom dvoboju sa Sivasporom prošlog vikenda Turan je dobio direktni crveni karton nakon što je odgurnuo pomoćnog suca nezadovoljan njegovom odlukom u posljednjim minutama utakmice.

Za taj eksces dobio je rekordnih 16 utakmica kazne: deset za napad na suca, tri za vrijeđanje i tri za prijetnju. Dobio je i udarac po džepu - morat će platiti 9000 dolara.

Basaksehir je vodio 1-0, no na kraju je završilo 1-1, a klub je na terenu imao devet igrača... Klub je u igri za svoj prvi naslov. Tri su boda iza vodećeg Galatasaraya dva kola prije kraja prvenstva.

Turan je za tursku reprezentaciju skupio 100 nastupa, a Svjetsko prvenstvo u Rusiji nisu izborili. Ostali su četvrti u skupini s Hrvatskom i Islandom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • potparol.fr 11.05.2018.

    A mogao ostat u Atleticu i stvorit veliko nogometno ime ...pohlepa za necim vecim ga dovela do trenutne situacije. PROPO

  • shadan memeti 11.05.2018.

    Suca ne smes mi dirnuti, neprofesionalno ponasanje sa njegov strane.To je kad slava udara u glavu i misle mogu sve.

  • 11.05.2018.

    Žao mi je Turana i kazna je definitivno prestroga, ali sad će se naučiti pameti, a ovo je i ostalim igračima upozorenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare