To je to što me zanima!

Arena će prenositi utakmicu Dinama u LP protiv Saburtala

Iako je bilo nekih dezinformacija oko prijenosa prve Dinamove utakmice u Europi ove sezone, utakmicu iz Tbilisija, koja počinje u utorak od 19:30, moći ćete pratiti na Areni Sport...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u utorak u Gruziji u glavnom gradu Tbilisiju kreću s europskom sezonom protiv Saburtala u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Gruzijci su u prvom pretkolu iznenadili Zekićev Šerif i tako se probili u daljnji krug natjecanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BJELICA UOČI GRUZIJE Gzira je upozorenje? Ma i Ajax i Barca su prokockali prednosti

Dinamo strateg Nenad Bjelica neće i u ovoj utakmici moći računati na nekoliko igrača među kojima je i Dani Olmo, no nema previše brige, Modri su i u takvom stanju ogromni favoriti u odnosu na Saburtalo.

Unatoč nekim dezinformacijama koje smo mogli čuti i vidjeti, utakmicu iz Tbilisija u utorak od 19:30 će prenositi, kako doznajemo, Arena Sport.

Bjelica je igru Saburtala usporedio igrom Lokomotive, a smatra kako će to biti preslika te utakmice.

- Mislim da će protiv Saburtala biti slična utakmica u kojoj ćemo mi puno imati loptu. Morat ćemo paziti na njihove brze kontre. Mogla bi to biti približno slična utakmica u kojoj ćemo mi dominirati - rekao je Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom.

Bjeličin stroj izgleda jako moćno,a protiv Lokomotive su pokazali što čeka njihove suparnike ove sezone. Brz nogomet s puno kombinatorike, prodora po krilu, i ono što je najvažnije za nogometne gledatelje, efikasna igra s puno golova. 

A nadamo se da će tako biti i u Gruziji u utorak od 19:30 kada će Dinamovi nogometaši istrčati u novu nogometnu sezonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 22.07.2019.

    Što kmečite. Uzmeš iptv i gledaš sav mogući sport na kugli zemaljskoj. Nema čega nema. I to po puno manjoj cijeni od ovih operatera.

  • sveznalica2 22.07.2019.

    slažem se Mercedes s klasa, totalna pljačka od strane planetsporta, 45 kn/mj! glavno da se reklamiraju "gledajte sve utakmice LP-a" da ali ne one koje te zanimaju, a pogotovo srijedom kad ona koja vrijedi je na hrt-u. LJUDI NE UZIMAJTE Planetsport - nikako. ali zato možete gledati poljsku ligu hahaha

  • RobertLuketina 22.07.2019.

    A što će hrt prenosit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare