To je to što me zanima!

Arena nad arenama: 'Ovo je promijenilo imidž grada'

Zdanje vrijedno čak 87 milijuna eura, pred više od 15.000 navijača, otvorili su hrvatski rukometaši, a dragi gosti bili su tradicionalni rivali iz Rusije
Vidi originalni članak

Stvarno mi je žao što nikad neću zaigrati u ovoj dvorani, rekao je naš proslavljeni rukometni golman Vlado Šola, koji je u Arenu Zagreb došao pozdraviti nekadašnje suigrače. S divljenjem je Šola razgledavao velebno zdanje na zagrebačkom Laništu, slično kao i više od 15.000 navijača, koji su Arenu na svečanom otvaranju ispunili do posljednjeg mjesta.
- Ova je dvorana svojim izgledom promijenila imidž Zagreba na bolje - rekao je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji je utakmicu Hrvatske i Rusije pratio u društvu premijera Ive Sanadera te zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, koji je svečani događaj prokomentirao u svom stilu.
- Arena je super! Nadam se da su i navijači zadovoljni. Krov nije pao, a ni ronioce nisam vidio pa valjda nema poplave - osvrnuo se gradonačelnik Bandić na sve dosadašnje kritike i dobivanje privremene uporabne dozvole zbog “uočenih nedostataka na krovnoj konstrukciji” na zdanju vrijednom 87 milijuna eura! Arena je, kao i organizatori Svjetskog rukometnog prvenstva, položila ispit.
Naravno, slijedi završno uređenje, onaj zadnji “glanc”, nakon kojeg će Arena Zagreb zasjati punim sjajem, spremna dočekati završnicu SP-a, ali i sva ostala sportska, društvena i estradna događanja...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dadolino 28.12.2008.

    stvarno je ljepo i super izgleda

  • arsenal fc 28.12.2008.

    atmosvera = 0, onaj spiker mi ja stvarno iša na živce jedino što je valjalo su zvižduci glupon slovencu

  • JAX 28.12.2008.

    a sad pretvorite maksimir iz ruznog paceta u labuda i onda mozemo govoriti o promjeni imidza grada

Komentiraj...
Vidi sve komentare