To je to što me zanima!

Argentina i Čile u četvrtfinalu Cope, Messi izjednačio rekord

Messi, koji je prvu utakmicu za Argentinu odigrao 16. kolovoza 2005. godine, u sljedećoj utakmici postat će igrač s najviše odigranih utakmica za argentinsku odabranu vrstu čiji je već najbolji strijelac sa 73 gola
Vidi originalni članak

Argentina i Čile osigurali su nastup u četvrtfinalu Copa Americe koje se održava u Brazilu. 

Argentina je pobijedila Paragvaj 1-0 u trećem kolu skupine A u Braziliji, a čovjek odluke bio je Alejandro Gomez, koji je jedini gol na utakmici, nakon dodavanja Angela di Marije, postigao u desetoj minuti.

Lionelu Messiju, pak, to je bila 147. utakmica za argentinsku reprezentaciju zahvaljujući čemu je dostigao Javiera Mascherana po broju nastupa u nacionalnom dresu.

Messi, koji je prvu utakmicu za Argentinu odigrao 16. kolovoza 2005. godine, u sljedećoj utakmici postat će igrač s najviše odigranih utakmica za argentinsku odabranu vrstu čiji je već najbolji strijelac sa 73 zabijena gola.

U drugom susretu u skupini A Urugvaj i Čile odigrali su neriješeno 1-1. Čile je poveo golom Eduarda Vargasa u 26. minuti, a Urugvaj je izjednačio nakon autgola Artura Vidala u 66. minuti.

U skupini A Argentina je prva sa sedam bodova, Čile je drugi s pet, Paragvaj treći sa tri, dok Urugvaj ima jedan bod, a Bolivija je bez bodova. Najbolje četiri plasirat će se u četvrtfinale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Freankye 22.06.2021.

    Ajde Leo uzmi barem tu Copu napokon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare