To je to što me zanima!

Argentina i Nigerija izabrali su igrače: Oni nas čekaju u Rusiji!

Argentinski Jorge Sampaoli i nigerijski Gernot Rohr objavili su preliminarni popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. I na jednom i na drugom popisu nalazi se par iznenađenja
Vidi originalni članak

Nakon našeg Zlatka Dalića i islandskog Heimira Hallgrimssona, popis igrača za Svjetsko prvenstvo objavili su i izbornici preostale dvije reprezentacije iz naše grupe, argentinski Jorge Sampaoli i nigerijski Gernot Rohr.

Za početak ćemo krenuti s jednim od najiščekivanijih popisa, a to je onaj Argentinin na kojem ima puno iznenađenja, kako pozitivnih, tako i negativnih po navijače argentinske nogometne reprezentacije. 

Iako se radi o preliminarnom popisu od 35 igrača, svoje su mjeto na njemu pronašli Mauro Icardi i Paulo Dybala, za koje se spominje kako neće putovati na Svjetsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom. 

Kada pogledamo taj popis Gaučosa, u oči nam odmah upada nevjerojatan napadački potencijal koje imaju. Tu se nalaze Leo Messi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuain, Paulo Dybala i Mauro Icardi. 

Hoće li oni svi ostati i dalje na popisu putnika za Rusiju saznat ćemo u ponedjeljak, 21. svibnja kada će Sampaoli na press-konferenciji objaviti konačni popis od 23 igrača s kojima će u Rusiju krenuti po naslov svjetskog prvaka.

S druge strane, tu su i negativna iznenađenja za navijače Argetine, pa se tako, ni na preliminarnom popisu igrača, nisu pronašli Erik Lamela, Javier Pastore, Angel Correa i Matias Kranevitter.

POPIS NIGERIJE ZA SP

I Nigerija je objavila preliminarni popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a na njemu se nalazi 30 imena. Izbornik Gernot Rohr je na listu koja je poslana Fifi, očekivano, uključio važne karike John Obi Mikela, Victora Mosesa, Williama Troosta-Ekonga i Leona Baloguna.

Rohr je odlučio mjestom na širem popisu nagraditi dva igrača koji su u sjajno formi. Napadač Kano Pillarsa Junior Lokosa je tako upao zahvaljujući tome što je u elitnom nigerijskom rangu zabio 18 pogodaka u 21 nastupu, uključujući i dva gola u nedjelju.

Osim Lokose, tu je i Simeon Nwankwo, 26-godišnji napadač Crotonea, strijelac šest pogodaka u zadnjih sedam nastupa u talijanskoj Serie A.

Od nekih važnijih izostanaka, valja spomenuti onaj napadača Brown Ideyea.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • komentator__Luka 15.05.2018.

    ma gazimo to ko plitak potok!

  • Firefox_1 15.05.2018.

    Teško ćemo mi na kraj sa Argentinom, nikada nam oni nisu ležali, a ovako kompletni nisu već dugo bili. Romero- Mercado, Rojo, Otamendi, Tagliafico ( Ansaldi ) - Biglia, Paredes ( Mascherano ) - Banega, Messi, Perotti, - Icardi ( Higuain ), uz zastrašujuću klupu Dybala, Aguero, Di Maria etc.

  • Firefox_1 15.05.2018.

    Argentina je odlična momčad, te je uz Njemačku, Brazil i Francusku najveći favorit za naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare