To je to što me zanima!

"Argentina, Portoriko i Grčka su nezgodni, ali mi smo bitni"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mi se moramo posvetiti sebi i najbitnije je da budemo zdravi. Teško je komentirati ždrijeb kad ne znamo tko će biti u kakvom sastavu, rekao nam je Jasmin Repeša
Vidi originalni članak

Jasmin Repeša, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, komentirao je ždrijeb za SP 2014. godine koji će se održati u Španjolskoj (30. kolovoza - 14. rujna). 

Hrvatska će igrati u skupini B s Argentinom, Grčkom, Senegalom, Filipinima i Portorikom.

- Teško je sada govoriti o protivnicima dok ne krenemo u dublju analizu reprezentacija koje nas očekuju. Grčka, Argentina, Portoriko, sve su to dobre momčadi. Tu su i Filipini, Senegal... Ne znam što bih sada rekao, samo je jasno da su to zemlje u kojima je košarka zaista u ekspanziji - rekao je Jasmin Repeša i dodao:

- Bez lažne skromnosti, naše su ambicije velike, sada samo preostaje da vidimo tko će se odazvati u reprezentaciju, odnosno na koga ćemo moći računati. To je jedna od najvažnijih činjenica jer tek onda možemo početi nešto slagati i raditi. Argentina, Grčka i Portoriko izuzetno su neugodni, a i Senegal napreduje. No mi se moramo posvetiti sebi i najbitnije je da budemo zdravi - rekao je naš izbornik.

Hrvatska se križa sa skupinom A u kojoj su Španjolska, Srbija, Brazil, Francuska, Egipat i Iran.

Ždrijeb za SP:

  • SKUPINA A: Španjolska, Egipat, Iran, Srbija, Brazil, Francuska
  • SKUPINA B: Argentina, Senegal, Filipini, HRVATSKA, Portoriko, Grčka
  • SKUPINA C: SAD, Finska, N. Zeland, Ukrajina, Dominikanska Republika, Turska
  • SKUPINA D: Litva, Angola, Južna Koreja, Slovenija, Meksiko, Australija
Idi na 24sata

Komentari 25

  • choopo 04.02.2014.

    Španjolska,Francuska,Srbija...Brazil...bez dvojbe najteža varijanta.Domaćin će sigurno biti u najjačem sastavu,a tu su poslije SAD bez konkurencije.Franuzi odmah posle njih.Srbi mogu dobiti bilo koga sem Amera i domaćina i da Španjolci protiv žabara nisu izgubili na onakav način Srbija bi bila u polufinalu prošlog EP:Brazil može iznenaditi. E sad ne znam kakav je sistem takmičenja.

  • radislav 04.02.2014.

    imamo mi tu sanse da idemo dalje

  • strmi007 03.02.2014.

    Bitno je sudjelovati

Komentiraj...
Vidi sve komentare