To je to što me zanima!

Raki, Raki, Raki, Rakitic: Kad 'Ludi Majmun' pjeva o Raketi

Članovi argentinskog benda Los Mono Loco toliko su zaluđeni hrvatskim reprezentativcem i veznjakom Barcelone Ivanom Rakitićem da su mu posvetili pjesmu u kojoj je tema upravo on
Vidi originalni članak

Iz Argentine nam stiže potencijalno najbolji hit ovog ljeta i ,vjerovali ili ne, pjesma je posvećena našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću.

Argentinski bend Los Mono Loco (u prijevodu Ludi majmun) posvetio je Raketi pjesmu. Pjesma je objavljena prije nekoliko dana i dobiva sve više pozornosti. Hitom su oduševljeni i u španjolskoj Marci koji su ovu vijest obznanili ostatku Europe.

A kako se zove pjesma? Kratko i jednostavno - Rakitić!. Tekst pjesme vrlo je jednostavan, Rakitić, Rakitić i još malo Rakitića te tu i tamo koji 'Raki', Ivanov nadimak u Španjolskoj. Melodija lako ulazi u uho, ali iz njega teško izlazi. 

U spotu majmun, koji je maskota benda, tehnicira s loptom u Raketinom dresu, a publika na koncertu upija sve taktove. Članovi Los Mono Loca oduševljeni su Rakitićem kojem su posvetili i show naziva 'Fiesta Rakitich'.

A kako sve zvuči poslušajte ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • komentator__Luka 01.06.2019.

    rakitić, rakitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić

  • zx10r 01.06.2019.

    Du su ubacili na pocetku ili na kraju pjesme bozu susca I rakitiiiiiic bilo bi idealno I ovako je pjesma za 5

  • DominikLivakovic1 01.06.2019.

    Kada vidim ove latinoamerikanke žalim što sam se rodio ovdje... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare