To je to što me zanima!

Argentinci u strahu: Messi je prekršio jedno Fifino pravilo...

Četvrtfinale Argentine i Nizozemske obilježilo je loše suđenje u kojem je podijeljeno čak 18 žutih kartona. Messi je nakon utakmice komentirao suđenje na utakmici i tako prekršio jedno pravilo Fife...
Vidi originalni članak

Može li Fifa kazniti najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija (35), u strahu se pitaju argentinski mediji uoči polufinala na Svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.

Fifa je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.

POŠTUJE HRVATSKU Messi nas hvali: Hrvatska je na trenutke bila i bolja od Brazila

No, argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka Fife zabranjeno.

- Ne želim govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo - rekao je Messi nakon utakmice, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su "Nizozemci izjednačili na 2-2 nakon nepostojećeg prekršaja“ što je bio samo nastavak "općenito lošeg suđenja“.

ŠOK U PORTUGALU Pepe: Kladim se da će Argentina biti prvak, vidjeli ste im suca...; Mediji: Ronaldo je prvi otišao...

Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na Lusail stadionu, Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune mogao bi biti veliki problem.

LUIS IBANEZ 'Messi bi možda već osvojio SP da kraj sebe ima HR-veznjake, a Argentinci žele osvetu za 2018.'

Iskusni 31-godišnji Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani i bio je jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: MILA HORVAT O ŠAMPANJCU U DINAMOVOM AUTOBUSU

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nottonightjosephine 12.12.2022.

    Pravila su zato da se postuju. Ne bi me cudilo da FIFA suspendira i Messia, pa i golmana im.

  • Sokreheavygun29 12.12.2022.

    E, tu će se vidjeti tko je što. Nije da priželjkujem Argentinu bez Messija, koji bi po pravilniku trebao biti suspendiran, nego hoće li ovo prvenstvo nastaviti biti jedno od najlošije suđenih i hoće li ga, zbog podilaženja bilo kome, obilježiti kršenje FIFA-nih pravila od same FIFA-e a s druge strane, nepoštivanje sportskog, uglađenog i pravilnog ponašanja drugih momčadi. To je u njihovim rukama. Kao što sam rekao prije prvenstva, mi možemo, trebamo ili, u krajnjoj liniji, moramo biti, za tri koplja bolji od reprezentacija, koje FIFA, kroz svoje suce i selektivni pravilnik, da ne kažem, favorizira, nego ih, gura, promiče, podtura, na oči cijelog svijeta, otima onim drugima da bi dali svojima. Stoga, ne mogu oni otet i prevarit koliko mi možemo zaslužiti poštenim radom, pameti, srcem, hrabrošću, znanjem. Vjerujem u našu ekipu, bit će teško ali junaci su postajali junacima tek onda kad je bilo najteže, zato vjerujem u naš stožer i igrače, i navijače, tko sam i sam. Bit će teško, jaaako teško ali došlo je vrijeme da nam se poklopi sve, svi koji su iskreno i potpuno "unutra" to zaslužujemo i bit ćemo hrabri, pametni i srčani pa ako ima tko hrabriji pametniji srčaniji, svaka mu čast.

  • matrixneo 11.12.2022.

    Da je sudia poštovao pravila svi igrači Nizozemske i Argentine koji su ušli na teren s klupe su trebali dobiti žuti karton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare