To je to što me zanima!

Argentinski mediji: Razbili smo momčad koja se hvalila da ima najbolji vezni red na svijetu

'Gaučosi' su izborili finale SP-a u Katru nakon što su s 3-0 pobijedili reprezentaciju Hrvatske. Argentinski su mediji u deriliju nakon osvete za poraz na Mundijalu u Rusiji...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je 3-0 u polufinalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine. 'Gaučosi' su poveli u 34. minuti nakon što je Leo Messi zabio penal, a Julian Alvarez povećao je na 2-0 u 39. minuti.

Argentina će u nedjelju u finalu igrati protiv pobjednika u drugom polufinalu Francuske i Maroka, dok će Hrvatska igrati protiv gubitnika za broncu. 'Gaučosi' imaju priliku osvojiti Svjetsko prvenstvo po treći put nakon što su trijumfirali 1978. i 1986. godine.

Njihovi mediji su, naravno, oduševljeni pobjedom.

KOMENTAR Ako ste odlučili dati trofej Leu Messiju, dajte! Dečki, vi ste već osvojili i ispunili naša srca...

- Argentina je razbila Hrvatsku 3-0 u prvoj utakmici polufinala SP-a u Katru. U utakmici je momčad Lionela Scalonija potpuno ugasila momčad koja se hvatila najboljim veznim redom na svijetu s Lukom Modrićem, Marcelom Brozovićem i Mateo Kovačićem - napisali su na Clarinu.

Dalić je na poluvremenu ubacio Oršića i Vlašića, ali Hrvatska nije uspjela zabiti gol Argentini. Onda je u 64. minuti Messi predriblao obranu 'vatrenih' i lijepo asistirao Alvarezu za 3-0. 

SJAJNI ARGENTINAC VIDEO Pogledajte kako je Messi prošao Gvardiola i asistirao

- Na 20 minuta do kraja utakmice odigrane na Lusail Iconic stadionu, Messi je preuzeo loptu i izveo maskiranog Joška Gvardiola u šetnju - La Nacion piše.

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA KNOLL OKRUŽENA MUŠKARCIMA

Idi na 24sata

Komentari 170

  • boris12boris 14.12.2022.

    zato če vas i vašeg lessija rasturit Francuska pa bu te vidli de pes jajca nosi

  • jocoban 14.12.2022.

    Špica fali,ali realno nešto nije bilo dobro,ili nisu mogli radi snage ili nešto drugo,nisu stajali do igrača,široko su stajali,puno grešaka u predaji lopte,nervoza i nemoć neka!

  • antimunjenih 14.12.2022.

    Najveca sansa je bila od ubacivanja iz kornera Lovre Majera i to je sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare