To je to što me zanima!

Armada izviždala Jakirovića! S navijačima na tribini i riječki predsjednik. Nije htio u ložu

Damir Mišković ispunio je obećanje i nije otišao u svečanu ložu na Maksimiru već je zbog svih događaja odlučio susret pratiti s južne tribine gdje se nalaze gostujući navijači
Vidi originalni članak

Puno polemika izazvao je prelazak Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo. Sve se dogodilo u vrlo kratkom periodu nakon čega su zahladili odnosi dvije momčadi.

Jakirović je u 6. kolu HNL-a debitirao na klupi Dinama u domaćem prvenstvu, a isto je u velikom derbiju učinio i njegov kolega Željko Sopić na riječkoj. Sopić je stigao kao vatrogasno rješenje, prethodno je vrlo uspješno vodio Goricu.

Armada je popunila južnu tribinu maksimirskog stadiona i očekivalo se da će stići poruka riječkih navijača zbog silnih događaja proteklog tjedna. Najvjerniji navijači Rijeke su uoči velikog derbija, u trenutku kada je službeni spiker na stadionu pročitao ime i prezime Sergeja Jakirovića, uzvratili glasnim zvižducima i negodovanjem.

Na južnoj tribini zajedno s Armadom smjestio se i predsjednik Rijeke Damir Mišković, koji je odbio poziv u maksimirsku ložu. Zajedno s navijačima prati dvoboj svoje momčadi.

-  Neću u maksimirsku ložu! Idem s navijačima na južnu tribinu. Ako budemo išli na utakmicu onda ćemo biti s našim navijačima - rekao je predsjednik Rijeke na predstavljanju novog trenera ranije ovog tjedna.

I obećanje je ispunio.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Šandor Romano 28.08.2023.

    Tako je Rijeka filijala Dinama

  • Crni_petar 28.08.2023.

    kako je njima bilo napeto za gledati kad 85min igraju bunker

  • RedDoor 28.08.2023.

    Rijeka izgledala vrlo slabo večeras, da su bar stali u čvrsti blok i čekali neku kontru, prekid, kao Gorica prije par tjedana. Dočekali bi svoje 2,3 ozbiljne šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare