To je to što me zanima!

Riječani su zapalili Krčki most za Oluju, slušali Dujmićeve hitove

Spektakularna bakljada navijača Rijeke tradicija je od 2017., kad je na Rujevicu stigao naslov prvaka, a ovu godinu obilježila je smrt velikana hrvatske glazbe, čije su se pjesme slušale
Vidi originalni članak

Navijači Rijeke i bakljada večer uoči obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja tradicija je koja na Krčkom mostu traje od 2017. Iznimka nije bila ni ova, u kojoj se obilježava veliki jubilej, 25 godina od toga iznimno značajnog događaja u suvremenoj hrvatskoj povijesti.

Navijačke skupine Armada, crikvenička Vavik vjerna kirija i krčki Plavo-bijeli otok ponovno su osvijetili most, za koji ove godine nisu morali platiti mostarinu, s 222 baklje. Toliko je, naime, žrtava među braniteljima iz Primorsko-goranske županije u Domovinskom ratu.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Rijeke zapalili Krčki most za Oluju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Most dug 1430 metara zasvijetlio je u 21 sat, a jedan naš čitatelj zabilježio je video na kojem se čuje i hit "Moj prijatelj Anu ljubi" kantautora Rajka Dujmića, koji je preminuo u utorak u 66. godini od posljedica prometne nesreće.

Slavlje povodom Oluje nastavilo se u Kraljevici, gdje je nastupila grupa Fiesta, koja je imala koncert i povodom proslave naslova prvaka za riječke bijele u svibnju 2017.

A glavni dio programa na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja, u Rijeci će biti mimohod ratnih zastava od Trga 128. brigade do Mosta branitelja iz Domovinskog rata. Limena glazba Trsat uveličat će program.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 05.08.2020.

    A di su bacili baklje kad su izgorile? U more?

  • PredragKišurek 05.08.2020.

    Bravo dečki.

  • Kerum Željko 05.08.2020.

    jesu oni to za srbe užgali

Komentiraj...
Vidi sve komentare