To je to što me zanima!

Ma tko kaže da nema publike? Armada se popela na rujevičku stijenu, palila baklje i feštala...

Armada je na domaćim utakmicama mjesecima protestirala tišinom. Sad kad navijači ne smiju na stadion za vrijeme korona-polufinala Kupa: sa sjevera Rujevice čulo se gromoglasno navijanje!
Vidi originalni članak

Dok je Igor Bišćan Rijeku vodio do petog trofeja u eri Damira Miškovića, drugog mjesta u Prvoj HNL i nadomak skupina Europske lige na sjeveru Rujevice bio je - totalni muk.

Armada je mjesecima protestirala tišinom. A sad, kad je gledateljima zabranjen ulazak na stadion: sa sjevera Rujevice zagrmjelo je navijanje!

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Armade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako smo i najavili, stijene iznad sjevera riječkog stadiona su privatno vlasništvo nad kojim klub nema nikakvu ingerenciju, a policija reagirati može ako se prijavi nezakonito ponašanje.

POLUFINALE KUPA Imamo stijene: Navijači će doći na utakmicu Rijeke i Osijeka?!

Nezakonitog ponašanja nema, a cca. 250 navijača Rijeke natiskalo se na ogradu iznad sjeverne tribine i nisu prestajali s navijanjem. Rijeka je i usred korona-nogometa imala glasnu podršku.

Uz malobrojne predstavnike medija u press-ložu i poneku službenu osobu na tribinama, u loži Rujevice su se smjestili klupski predsjednik i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i čelnik HNS-a Davor Šuker.

Armada je, kao počesto za dosad, za Šukera imala nekoliko prigodnih stihova koje pristojna novinarska čeljad ne citira, a svi osim igrača koji su se griali trkom, lagano su se smrzavali na Rujevici po kojoj je brijala neugodna kvarnerska bura. Na kraju je ipak bila vesela večer za igrače Rijeke koji su prošli u finale pobjedom nad Osijekom 3-2 i pozdravili domišljate navijače.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 31.05.2020.

    Sta napravise sudci pa to nis istine, drz se osjece

  • tomicus 31.05.2020.

    Lopovluk

  • Žuja__1 31.05.2020.

    da je pravde ovaj sudac više nebi terena vidio

Komentiraj...
Vidi sve komentare