To je to što me zanima!

Novi problemi za HNS! Armada poziva na bojkot reprezentacije

Od Hrvatske je ostalo samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju, piše u priopćenju
Vidi originalni članak

HNS je preselio kvalifikacijsku utakmicu za SP između Hrvatske i Finske iz Osijeka u Rijeku, ali ne može preseliti - atmosferu. Prema posljednjem priopćenju navijača Rijeke, baš bi atmosfera mogla biti problem. Armada je objavila da - neće navijati.

- Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju. Nećemo doći, nećemo ni navijati - objavila je službena Facebook stranica Armade.

 

Hrvatska 6. listopada protiv Finske igra predzadnju utakmicu u skupini za odlazak na SP 2018. godine. HNS je uzeo domaćinstvo Osijeku zbog straha od vremenskih nepogoda i travnjaka kako se ne bi dogodila maksimirska kaljuža kao protiv Kosova. 

- To smo učinili zbog tehničkih razloga. Rasprava je bila duga. Odluka nije bila donesena jednoglasno, protiv je bio Ante Vučemilović iz osječkog saveza. Odmah mogu reći da će se u sljedećem ciklusu kvalifikacija jedna od prvih domaćih utakmica igrati u Osijeku - rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

HNS: Požurite po ulaznice

Osječani su se trudili osigurati najbolje uvjete, ali u HNS-u su procijenili da je bolje ne riskirati jer su do kraja samo dvije utakmice i nema prostora za popravak.

- I Uefa je svojoj inspekciji stadiona u Osijeku prije utakmice play-offa Europske lige ukazala na manjkavosti. I mi smo kao HNS poslali inspekciju u Osijek. Bio je tu i izbornik Ante Čačić i bilo je jasno kako teren u Gradskom vrtu nije u dobrom stanju. Rujevica u ovom trenutku ima najbolji travnjak. Nije ovo odluka protiv Osijeka. I Davor Šuker je jučer bio u Osijeku. Razumije ovu odluku - rekao je Vrbanović, koji je objavio i kako su cijene karata od 50 do 150 kuna na Rujevici - popularne.

Unatoč najavljenom pozivu na bojkot, čini se da će Rujevica biti dobro popunjena. 

HNS je na službenom Twitteru objavio da nema više karata za zapadnu tribinu te da će se ulaznice za utakmicu prodavati i dan prije utakmice od 15 do 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • bistrijan 06.10.2017.

    armada danas navija u austriji

  • nori 🖖 06.10.2017.

    čudno za Reku

  • KnezDomagoj 05.10.2017.

    Koliko pripadnika Armade radi na HŽ-u ili drugoj državnoj firmi u koju su se zaposlili preko veze, a u istim tim firmama se događa puno veći lopovluk? Zašto prvo ne bojkotiraju svoje firme? Tko ne voli Hrvatsku, taj i ne navija za nju: Ne govorim samo o Armadi, svi oni koji navijaju sutra protiv su obični kokošari koji bi dušu vragu za pare prodali. Ima ih neđu Ultrasima mali milijun. Rade u državnim firmama, rade bez kvalifikacije ali to im ne smeta. Smeta im što nemaju koristi od nogometaša. A svaki bi od njih guzice dao za selfi sa Manđom, Modrićem i ostalima. Jednom prilikom ću imenovati Vinkovačke Ultrase koji rade u HŽ-u I HEP-u pa im odite malo na FB profil. Vidjet ćete zašto su takve firme u banani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare