Obavijesti

Sport

Komentari 393

Novi problemi za HNS! Armada poziva na bojkot reprezentacije

Novi problemi za HNS! Armada poziva na bojkot reprezentacije
5

Od Hrvatske je ostalo samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju, piše u priopćenju

VIDEO

HNS je preselio kvalifikacijsku utakmicu za SP između Hrvatske i Finske iz Osijeka u Rijeku, ali ne može preseliti - atmosferu. Prema posljednjem priopćenju navijača Rijeke, baš bi atmosfera mogla biti problem. Armada je objavila da - neće navijati.

- Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Armada nikad neće podržati ovakvu odnarođenu reprezentaciju. Nećemo doći, nećemo ni navijati - objavila je službena Facebook stranica Armade.

 

Hrvatska 6. listopada protiv Finske igra predzadnju utakmicu u skupini za odlazak na SP 2018. godine. HNS je uzeo domaćinstvo Osijeku zbog straha od vremenskih nepogoda i travnjaka kako se ne bi dogodila maksimirska kaljuža kao protiv Kosova. 

- To smo učinili zbog tehničkih razloga. Rasprava je bila duga. Odluka nije bila donesena jednoglasno, protiv je bio Ante Vučemilović iz osječkog saveza. Odmah mogu reći da će se u sljedećem ciklusu kvalifikacija jedna od prvih domaćih utakmica igrati u Osijeku - rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

HNS: Požurite po ulaznice

Osječani su se trudili osigurati najbolje uvjete, ali u HNS-u su procijenili da je bolje ne riskirati jer su do kraja samo dvije utakmice i nema prostora za popravak.

- I Uefa je svojoj inspekciji stadiona u Osijeku prije utakmice play-offa Europske lige ukazala na manjkavosti. I mi smo kao HNS poslali inspekciju u Osijek. Bio je tu i izbornik Ante Čačić i bilo je jasno kako teren u Gradskom vrtu nije u dobrom stanju. Rujevica u ovom trenutku ima najbolji travnjak. Nije ovo odluka protiv Osijeka. I Davor Šuker je jučer bio u Osijeku. Razumije ovu odluku - rekao je Vrbanović, koji je objavio i kako su cijene karata od 50 do 150 kuna na Rujevici - popularne.

Unatoč najavljenom pozivu na bojkot, čini se da će Rujevica biti dobro popunjena. 

HNS je na službenom Twitteru objavio da nema više karata za zapadnu tribinu te da će se ulaznice za utakmicu prodavati i dan prije utakmice od 15 do 19 sati.

Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su...

Posted by KN Armada Rijeka on 4. listopada 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 393
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika