To je to što me zanima!

Armada: Nekad je nogomet bio život; Uefa: Skidajte to dolje!

Nekada je nogomet bio život, a danas je biznis. Mogu nam uzeti život, ali nam nikada neće uzeti našu slobodu, stoji u koreografiji na Kantridi koja je zabranjena...
Vidi originalni članak

Nakon što im je zatvorila cijelu tribinu zbog keltskih križeva, UEFA se ponovno obrušila na riječku Armadu. Ovoga puta sporna je bila koreografija u kojoj su se riječki navijači osvrnuli na današnje stanje u 'najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu'. 

- Nakon zatvaranja tribine protiv Lyona otišli su korak dalje. Zabranili su nam koreografiju. Oduzeli su nam pravo na slobodu izražavanja - poručila je Armada u video snimci. 

- Nekada je nogomet bio život, a danas je biznis. Mogu nam uzeti život, ali nam nikada neće uzeti našu slobodu - stoji u navijačkoj koreografiji iznad koje na Kantridi vrišti škotsko 'hrabro srce' William Wallace, a koju je prije utakmice Europske lige protiv Vitorije zabranila krovna europska nogometna organizacija. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • bpainx 01.12.2013.

    Znao sam da će bit i sr.... s ovim, ovo je već zadiranje u temeljne postulate ljudskih sloboda, da neki jeb... francuski ili britanski umjetnik prikaze ovo kao perfomance to bi bila vrhunska umjetnost a kad naši dečki briljantno na prave koreografiju onda je to vrijeđanje i što ti ja znam šta................, shame, shame

  • david 23 01.12.2013.

    Bravo Armada ! Pozdrav iz ZG

  • Yassa 30.11.2013.

    ma čemu ovo , šta mi želimo pokazati da smo najpametni i najjači ili smo toliko blesavi da ne vidimo brdo od nosa

Komentiraj...
Vidi sve komentare