To je to što me zanima!

Armada poslala ružnu poruku Marku Livaji: Gubo, odlazi!

Livaja se u jednom trenutku zaletio prema tribina s namjerom da uđe u raspravu s navijačima koji su ga vrijeđali, ali je sve brzo riješeno. Sada se Armada oglasila s vrlo uvredljivom porukom
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić dopustio je navijačima da dođu na prvi trening reprezentacije uoči odlaska na završnicu Lige nacija i opasno požalio. Netko je s tribina Rujevice Marku Livaju uputio dosta ružne riječi i izbacio ga iz takta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smeće jedno, marš iz reprezentacije, pogledajte stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu - vikali su neki divljaci Livaji.

Livaja se zaletio prema tribinama i odlučio ući u raspravu s navijačima. Nakon cijele drame Marko Livaja odlučio je napustiti reprezentaciju.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. - rekao je Livaja nakon odlaska iz tabora "vatrenih"

Klub navijača Armada Rijeka oglasio se nakon cijelog događaja sramotnom i gadljivom porukom. Na svoj službeni Facebook profil stavili su sliku poruke s jedne utakmice, natpis "Prgava familija", a iznad toga su napisali: 

- Gubo, odlazi!

Idi na 24sata

Komentari 355

  • 08.06.2023.

    Kriv je HNS.Livaja radi sta hoce.Vrijedja sve klubove i suce i igrace a nitko da ga kazni.Jednom mora doci kraj.Sto sasluzis to dobijes

  • Matej22☮ 07.06.2023.

    Bravo Rijeka , zbogom Livaja

  • kormilar 07.06.2023.

    Razumio bih da su ovu ružnu poruku Livaji uputili šibenski Uncuti, ali nikako ne opravdavam što je to učinila riječka Armada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare