To je to što me zanima!

Armada presrela bus s igračima Rijeke: Dosta je gaženja kluba

Riječki su navijači presreli bus s nogometašima koji iza sebe imaju lošu polusezonu. Poslali su im jasnu poruku da to više ne žele trpjeti
Vidi originalni članak

Nakon 17 kola elitnog ranga hrvatskog nogometa Riječani se nalaze na osmom mjestu s 15 bodova. Veliki je to šok za navijače kluba s Rujevice, a imali su što na to reći i njihovi najvjerniji pratitelji - Armada. Poslali su im poruku nakon poraza od Dinama (7-2), a zaustavili su i njihov autobus.

Objavili su fotografiju na službenim stranicama iz Armade, ali pitanje je kad se to dogodilo s obzirom na to da trenutačno traje reprezentativna pauza te su gotovo svi igrači na odmoru ili s nacionalnom selekcijom. Prema fotografijama se to dogodilo na naplatnim kućicama.

- Ništa nije sveto, sve je bruto i neto! Vaš odmor na Kvarneru i gaženje našeg kluba je gotovo! - poručila je Armada u objavi.

Također, Rijeka je zbog loših rezultata kaznila igrače, a oni su se požalili udruzi Nogometni sindikat. U nastavku sezone očekuje se 'preporod' momčadi s Rujevice, ali pitanje je može li se to dogoditi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 25.11.2022.

    Kakvi klošarii da se idu zamarati tamo nekim klubom hahah a

  • goodfellas 25.11.2022.

    ovo je grobnik nakon kupa

  • 25.11.2022.

    Što napisati za državu koju uređuju huligani, lopovi, Hdz i Crkva. Huliganima treba zabraniti dolaske na stadione. Huligane nitko ne tjera da gledaju utakmice. NSH treba prekidati utakmice kada huligani započnu svoj bal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare