To je to što me zanima!

Armada protiv Igora Bišćana: Nema zaborava, nema oprosta

KRIZA Riječki navijači nisu mu oprostili grijehe iz prošlosti kada je igrao za Dinamo protiv Rijeke. To potječe iz sezone 98/99, a te sezone su Riječani ostali bez prvenstva zbog sudačkih pogrešaka...
Vidi originalni članak

Igor Bišćan u srijedu bi trebao biti predstavljen u Rijeci kao nasljednik Matjaža Keka i povesti igrače na prvi trening. Sve je praktički dogovoreno, ostaje samo onaj protokolarni dio, ali pojavio se problem zbog kojeg bi ovaj posao mogao propasti. 

BIŠĆANOV PUT Svađao se s Mamićima, bježao iz repke, sad preuzima Rijeku

Armada, navijačka skupina Rijeke, protiv je dolaska Igora Bišćana na klupu! Na službenom profilu na Facebooku Armada je objavila fotografiju prekriženog Igora Bišćana u dresu Dinama uz poruku: 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti. Igore, odlazi! Prvaci 98/99'.

Bišćan je s Dinamom osvojio četiri titule, uključujući onu iz 1999. godine ispred Rijeke kojoj je u posljednjem kolu trebala pobjeda protiv Osijeka. Riječani su za gubitak titule optužili suca Zorana Krečaka koji je dvije minute prije kraja poništio gol Admira Hasančića zbog famoznog zaleđa, utakmica je završila 1-1, a naslov je otišao u Zagreb. 

 

Zanimljivo će biti vidjeti kako će nakon ovog reagirati predsjednik Damir Mišković i hoće li postaviti Igora Bišćana za novog trenera kluba s Rujevice i tako ići protiv Armade i njihovih stavova.

Takva odluka bi sigurno imala utjecaja na daljnje odnose između prvog čovjeka Rijeke i njihovih vjernih navijača. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • kajtistara 09.10.2018.

    Armada, šaka jada

  • ŽELJKO_2 09.10.2018.

    To je bio dan kad sam bio navijač Dinama, al je Rijeka zaslužila taj naslov i nakon te utakmice sam zamrzio Dinamo do kraja života.Ynaju svi na koji su način osvojili to prvenstvo, a veselili se ko manijaci i niti riječi kajanja i sumnje u Krečakovo zaleđe nitko iz kluba nije uputio u javnosti.Od tada ih mrzim toliko da igraju i protiv Zvezde ,svim srcem bi navijao protiv njih.

  • 09.10.2018.

    Amebe imaju više inteligencije od nogometnih huligana. Dobro veli Pervan. To nisu ljudi. To su nakupine bjelančevina

Komentiraj...
Vidi sve komentare