To je to što me zanima!

Armenac zamjera Mourinhu to što je United igrao bunkerčinu

Henrikh Mkhitaryan je u siječnju prešao u Arsenal iz redova Manchester Uniteda, a sada je rekao kako je jedan od ključnih razloga za to bila Mourinhova obrambena taktika
Vidi originalni članak

Henrikh Mkhitaryan u zimskom je prijelaznom roku zamijenio Manchester United za Arsenal, a sada je otkrio razlog zbog kojeg je to napravio.

Armenac se itekako mučio da zadobije povjerenje Josea Mourinha, ali u tome nije nikako uspijevao jer, kako sam kaže, više mu odgovara napadački nogomet nego obrambeni, kakav igra Mourinhov Manchester United.

- Kada sam čuo da mogu otići u Arsenal odmah sam sam sebi rekao da to želim učiniti. Za mene je bitno da igram u ekipi koja igra napadački nogomet. Nisam mogao ni zamisliti bolji početak u Arsenalu. Iskreno, falilo mi je igranje u ekipi koja napada. Došao sam u Arsenal zato što me je Wenger htio u njegovoj ekipi, a ne kako bih zamijenio Sancheza. Alexis i ja smo potpuno drugačiji igrači, imamo različite sposobnosti. Obećajem svima u Arsenalu da ću dati sve od sebe za ovaj klub- izjavio je Mkhitaryan

ŽELE ONE NAJBOLJE Emery je već bivši, bogati PSG bira između Mourinha i Contea!

Sjajni Armenac odlično se uklopio u Arsenal gdje je u pet ligaških utakmica zabio jedan gol, te asistirao četiri puta, a nada se kako će u Arsenalu ostaviti dubok trag.

- Želim ispisati povijest u Arsenalu, te postati legenda ovog kluba. Nadam se da ću zabijati golove, asistirati i osvajati trofeje kako bih učinio navijače Arsenala sretnima- zaključio je sjajni napadač.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 05.04.2018.

    Zato arsenal ne igra😂😂😂😂😂😂 Koliko ovaca mile ti tetke...on je utekao od moua zbog toga sto je morao trcat..vracat se i igrat a ne setat po terwnu kao sto sada radi u arsenalu...za mene ovaj mikk nikad nije bio igrac..njemu je manu loto bio!!

  • Elmatador88_1 04.04.2018.

    Miki ima možda najslabiju psihu od svih nogometaša, frajer nemre 3 dobre tekme spojit u kontinuitetu, to je za ne povjerovat.

  • arsene 04.04.2018.

    Eh da dođe netko da vas posloži u 4-4-2 i lagano naprijed Laca i u Auba i fali još 4 igrača plus golman i vrhunska momčad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare