To je to što me zanima!

Aršavin na pragu Arsenala, u Londonu i naš Križanac?

Andrej Aršavin već se priprema za odlazak iz St. Peterburga, sljedećih dana postat će služben njegov transfer iz Zenita u Arsenal
Vidi originalni članak

Trener Arsenala Arsene Wenger radi sve kako bi u London doveo ruskog reprezentativca Andreja Aršavina, a da su klubovi vrlo blizu dogovora, potvrdio je trener Zenita Dick Advocaat.
- Andrej zaslužuje igrati u nekom od najvećih svjetskih klubova, a svjesni smo koliko ga Arsenal želi. Pripremamo se na njegov odlazak, to je igrač koji bi se uklopio u bilo koju udarnu postavu u Premiershipu - rekao je Advocaat, pa dodao:
- On je svoje za Zenit odigrao, svjestan sam koliko želi otići i to je najnormalnije. Vrijeme je da ga pustimo.
Prema pisanju ruskih medija, Arsenal će sljedećih dana zaključiti posao, nakon čega će Zenit postati bogatiji za 20 milijuna eura.

KRIŽANAC DIO PAKETA?
Prije nekoliko dana Sunday Mirror prenio je da Wenger želi, uz Aršavina, iz Zenita dovesti i Križanca. Taj je interes potvrđen iz Londona, no u Arsenalu još nisu sigurni bi li Križančeva leđa izdržala napore u Premiershipu i LP-u. Ako ga dovedu, cijena "paketa" bit će 27,5 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • matasasabljaki 07.01.2009.

    stvarno ..balkanci :D

  • tovar_69 07.01.2009.

    ovo je sramota šta se čini igračima u Rusiji i tim zemljama, ako tamo potpišeš ugovor veže te do kraja karijere. Aršavina nisu sa 29 godina htjeli pustit da se proslavi, a šta tek sa mlađim igračima rade, sramota...

  • plavocrni 07.01.2009.

    cini mi se da wenger ne voli previse kad se prica o transferima,pa bi bilo bolje da zasuti ako zeli prodat arshavina u arsenal..

Komentiraj...
Vidi sve komentare