To je to što me zanima!

Arsenal bez šanse s Barçom? Ne, Messi još nije zabio Čechu

Statistika zna biti varljiva. Pa iako je Barcelona apsolutni favorit u ogledu protiv Arsenala u osmini finala Lige prvaka, Lionel Messi Petru Čechu dosad nije zabio gol
Vidi originalni članak

Kad su kuglice u Nyonu na ždrijebu osmine finala Lige prvaka spojile Arsenal s prvakom Europe Barcelonom, mnogi su se navijači "topnika" hvatali za glavu jer će im misija za prolazak među osam najboljih momčadi biti gotovo nemoguća.

Do okršaja trenutaćno vodećih momčadi engleske i španjolske lige ostalo je još više od mjesec i pol (23. veljače u Londonu; 16. ožujka u Barceloni), a prijatelji Otočana imaju se čemu nadati pogledaju li statistički učinak Petra Čecha.

Češki golman, naime, još uvijek nije primio gol tijekom osam međusobnih utakmica protiv Lionela Messija.

- To je sjajno. Ne može se puno golmana pohvaliti da su osam puta igrali ili koliko već minuta branili protiv Messija i da im još nije zabio - rekao je Čech koji je vlasnik rekorda po broju utakmica bez primljenog gola u Premiershipu (170).

- Zabije li, a mi prođemo u sljedeću fazu, to neće biti važno. Bitno je da si stvorimo šansu izboriti četvrtfinale - dodao je češki reprezentativni golman u razgovoru za Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Jamesharden13 05.01.2016.

    Nikad se ne zna barca ,bayern ,real svi bi tribali proc dalje al zeznuti su protivnici pogotovo juve i arsenal tako da se tu moze svasta dogoditi

  • termadulu 03.01.2016.

    pa ne treba mu zabit Messi..tu si još i Suarez,Neymar..i naš Rakitić!!

  • The Godfather 02.01.2016.

    U polufinalu LP 2012., kad su se susreli Barca i Chelsea, nitko živ nije Chelseaju davao šanse za prolaz, ali oni su prošli i na kraju osvojili naslov. Bez obzira na to koliko je Barca jača sada nego što je tada bila, ako ih je takav Chelsea uspio eliminirati ne vidim zašto ne bi i ovakav Arsenal, koji ove sezone odlično gura. Osim ako se ne odluče posvetiti domaćem prvenstvu pa namjerno zapostave Ligu prvaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare