To je to što me zanima!

Arsenal odabrao - Wenger hoće Niku Kranjčara!

Arsenal idućeg ljeta želi dovesti Niku Kranjčara i navodno je spreman platiti čak 16 milijuna eura odštete Portsmouthu za hrvatskog veznjaka
Vidi originalni članak

Prema pisanju engleskoga nogometnog portala Fans.Fc.com i engleske TV postaje Sky Sports na njihovim teletext stranicama, Arsenal će na ljeto za 16 milijuna eura u svoje redove dovesti Niku Kranjčara.
Potvrdu ove informacije potražili smo kod prvog pomoćnika Arsenea Wengera, Bore Primorca, koji je bio dosta tajnovit.
- Ne mogu vam reći ništa konkretno. Svaki dan se po nekoliko igrača spominju kao naša moguća pojačanja, ali mogu vam reći kako u siječnju ne planiramo nikoga kupiti, u planovima smo za kupovinu tek na ljeto - rekao je Primorac.
No prije nekih godinu dana Boro Primorac je u razgovoru za naš list potvrdio da Arsenal prati nekoliko hrvatskih igrača, među njima i Eduarda, kojeg su poslije i kupili, Modrića te Niku Kranjčara, kojeg se posebno dotakao.
- Lakše ćemo ga pratiti sad kad je stigao na Otok, jednog dana, tko zna… - tajnovito je tada razgovor s nama zaključio Wengerov prvi pomoćnik.
Kranjčar je izjavio da zasad nema namjeru mijenjati klub.
- Sretan sam ovdje u Portsmouthu, nisam ni pomišljao na odlazak u neki veći klub - rekao je Niko, za kojeg je Wenger navodno spreman ponuditi čak 16 milijuna eura jer Hleb je na korak do odlaska, a na ljeto Emirates navodno napušta i češki veznjak Tomas Rosicky.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • AK47_1 11.01.2008.

    Davore ne pizdi. Kranjčar može igrat u svakom velikom klubu,valjda Wenger zna bolje od tebe ko valja.

  • Blue Light 10.01.2008.

    BECKHAMOVA SE NE DRUŽI S DAMAMA SUMNJIVOG MORALA!

  • davor_ 10.01.2008.

    AJME MAJKO,PA ŠTA ĆE ON U ARSENALU?MOŽDA ĆE SKUPLJAT LOPTE KOJE ĆE EDUARDO I EKIPA NABIJATI NA TRENINGU ILI ĆE IM BITI VODONOŠA???!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare