To je to što me zanima!

Arsenal strepio do 75. minute pa je dvaput 'napenalio' Stoke

Arsenal je bio dominantan protiv Stoke Cityja cijelu utakmicu, ali pobjedu je ostvario tek u završnih 15 minuta. Izabranici Arsènea Wengera učvrstili su se na šestom mjestu i okreću se prema Europskoj ligi
Vidi originalni članak

U dvoboju 32. kola Premiershipa Arsenal je na Emiratesu slavio protiv Stokea 3-0 i učvrstio se na šestom mjestu. 

Arsenal je daleko teže od konačnog rezultata došao do pobjede jer je otpor Stokea, koji se grčevito bori za ostanak, slomio tek u 75. minuti iz kojega je izborio Mesut Özil, a realizirao Pierre-Emerick Aubameyang.

Gabonac je na 2-0 povećao u 86. minuti, a tri minute kasnije Alexandre Lacazette je iz još jednog penala, kojega je sam izborio, zabio za konačnih 3-0.

Arsenal je šesti s pet bodova manje od petoplasiranog Chelseaja i pet više od sedmoplasiranog Burnleyja, a ovo je momčadi Arsènea Wengera četvrta uzastopna pobjeda u svim natjecanjima. 

Stoke je ostao predzadnji s 27 bodova, tri manje od mjesta koje garantira spas.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gunersss_ 01.04.2018.

    Dobro je sto se Lacazette vratio,pojacanje za europsku ligu veliko! Steta za Aubu jer ne smije igrat,pokazuje da je igracina!

  • Elmatador88_1 01.04.2018.

    Taj Arsenal je točno tu gdje pripada s igračima kao što s Elneny, Welbeck, Mustafi, Chambers, Iwobi i ekipom, čak i s Bellerinom koji je dosta precijenjen nogometaš, Ramseyem i Wilkom koji su trebali bit top veznjaci, a nikad neće nakraju dosegnut tu razinu. Imaju nekako nerauvnotežen kadar s top igračima kao što su Auba, Lacc, pa i Ozil i onda dolazi brdo prosjeka kao Elneny, Welbeck i ekipica, jednostavno to nije roster niti za top 15 klubova na svijetu

  • Karlo Butić Butigol 01.04.2018.

    No Kokosinjac...Party!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare