To je to što me zanima!

Arsenal zabranio vuvuzele, Van Persie promijenio broj

"Topnici" su na svojoj internet-stranici objavili da će "popularnim" vuvuzelama biti zabranjen ulaz na njihov Emirates stadion u nadolazećoj sezoni
Vidi originalni članak

Odluku o zabrani unošenja vuvuzela na svoj nogometni stadion nakon Tottenham Spursa u djelo su odlučili sprovesti i u redovima njihovog gradskog rivala Arsenala. Tako su “topnici” na svojoj internet-stranici objavili da će navijačima s plastičnim rogovima koji oponašaju slonovsku riku, a koji su stekli veliku popularnost tijekom SP-a u Južnoj Africi, biti zabranjen ulaz na njihov Emirates stadion u nadolazećoj sezoni.
Također su iz Arsenala objavili vijest da je njihov nizozemski napadač Robin van Persie odlučio zamijeniti svoj dres s brojem 11 i uzeti dres s brojem 10. Prethodne je četiri sezone desetku u Arsenalu nosio William Gallas, a kako francuski branič sigurno napušta klub, sada je Van Persie odlučio preuzeti njegov dres. Ujedno je naslijedio sunarodnjaka Dennisa Bergkampa koji je isti broj u Arsenalu imao na leđima od 1995. do 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Horned Reaper 20.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • kbr 20.07.2010.

    a taštine. ovaj van peško mi se niš ne sviđa. a zabranu vuvuzela podržavam.

  • walterwolf122 20.07.2010.

    nisam ni mislio da će ih dopustit..... jebeno su uništile čar navijanja na svijetskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare