To je to što me zanima!

Arsenal želi spojiti braću Toure u svojoj momčadi

Nakon jedne sezone u Barceloni, Yaya Toure bi mogao prijeći u Arsenal i zaigrati u istoj momčadi s bratom Kolom, koji je u Londonu već godinama
Vidi originalni članak

U Milan uskoro odlazi Matthieu Flamini, zimus je u Portsmouth otišao Lassana Diarra, a forma Gilberta Silve ne obećava velike stvari. I zato je Arsene Wenger u problemima. jesto zadnjeg veznog u Arsenalu je preko noći postalo kritično i nužno je potražiti novo rješenje na ovoj poziciji. Kako tvrdi The People, prvi izbor struke momčadi s Emiratesa je Yaya Toure.
Europsko "putovanje" mlađeg brata Toure, 25-godišnjeg Yaye, počelo je u belgijskom Beverenu, klubu koji "odgaja" afričke igrače baš za Arsenal. No dok su 27-godišnjeg Koloa odmah procijenili i velikim potencijalom i doveli ga u London, skauti Arsenala nisu imali isto mišljenje od Yayi. I on je morao prvo u ukrajinski Metalurg iz Donjecka, pa u grčki Olympiacos, iz kojega je otišao u Monaco. I u Grčkoj i u Kneževini odigrao je samo po jednu sezonu, a toliko je i u Barceloni. Katalonci su ga prošloga ljeta platiti 10 milijuna eura, a ovoga bi ljeta mogli zaraditi.
Arsenal za Yayu Tourea nudi 13 milijuna eura, a čini se da u Barceloni nemaju ništa protiv. Nedavno je u španjolske medije procurio popis Josepa Guardiole na kojem su bili igrači koji mogu otići ukoliko to žele. Na popisu je bio i Yaya Toure. A to znači samo jedno - nakon što su ga šest godina lovili, u Arsenalu bi konačno mogli i uloviti reprezentativca Obale Bjelokosti. Nakon ASEC-a iz Abijana, Arsenal bi mogao postati drugi klub za koji bi zajedno zaigrali braća Kolo i Yaya Toure.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Filip Zeljko 13.05.2008.

    Ma sigurno ga dovode. Odavno su ga htjeli al nesto mi sumjivo ovih 13mil... previse za defanzivca .Al sigurno je bolji od flaminia po meni \"KFY ARSENAL\"

  • bajkerica 12.05.2008.

    da bog da

  • Arsenalgirl 12.05.2008.

    hvala Bogu da će ga kupiti. druge sezone 100% osvajamo ligu prvaka, prvenstvo i kup. Go, Arsenal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare