To je to što me zanima!

Arsene Wenger: U engleskom nogometu nema namještanja!

Arsenalov menadžer Arsene Wenger uvjeren je kako engleski nogomet nije okaljan namještanjem i manipulacijom kladioničarske mafije. Tvrdi da toga na Otoku nema
Vidi originalni članak

Wenger je komentirao nedavnu objavu Europola (Europski policijski ured) kako je identificirano oko 680 utakmica diljem svijeta, čijim je rezultatima manipulirano, a među kojima se nalaze kvalifikacijske utakmice za SP i Euro, kao i utakmice Lige prvaka.

- Osjećam da je engleski nogomet sto posto čist od varanja. Ne mislim da su suci korumpirani. U sportu općenito mislim da nema takvog problema u Engleskoj - rekao je Wenger na "presici" uoči Arsenalovog premierligaškog sraza protiv Sunderlanda.

- Mi koji živimo u Engleskoj smatramo da ovdje nije savršen svijet, ali isto ne mislimo da imamo problem s varanjem ili namještanjem utakmica. Dogodilo se to u Europi prije, prema mojem mišljenju. Bilo je situacija kada suci nisu uvijek bili pošteni, posebice u nekim zemljama. Ali uvijek treba biti oprezan, imati svoja uvjerenja i dokazati ih, a tada postaje puno teže.

Francuski je strateg bio, kaže, iznenađen razmjerom namještenih utakmica koje je utvrdila Europolova istraga.

- To mi je apsolutno iznenađenje...broj utakmica koje su namještene. Vrijeme je da se uhvatimo u koštac s tim problemom na vrlo ozbiljan način i da ljudi koji varaju budu također teško kažnjeni.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ivanpz02 08.02.2013.

    Eto nema, pogotovo od 2. lige pa na niže...

  • kristofor_kolumbo 08.02.2013.

    Uvijek je bio realista, a sad je posto i malo optimista sto se tice toga da nema namjestanja.

  • LongliveUSAforever 08.02.2013.

    U Engleskoj nema namještanja?!A kolijevka su klađenja i oni su izmislili sve to zlo koje nam uzima i zadnju kunu iz džepa,hahaha,daj Arsene nemoj me nasmijavati bolan:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare