To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Eduardo da Silva je bio klasa za Arsenal

Dudu uvijek bio fantastičan dečko s fantastičnim mentalitetom. Arsenal je napustio s osjećajem da nije u potpunosti potencijal s kojim je došao, kaže francuski trener
Vidi originalni članak

Bit ću istovremeno sretan i tužan kad vidim Eduarda, kazao je Arsene Wenger najavljujući dvoboj Arsenala u Ligi prvaka protiv Šahtara.Današnji napadač momčadi iz Donjecka zabio je 12 golova u 22 utakmice za Arsenal u prvom dijelu sezone 2007/2008, nakon čega je teško stradao pri nesretnom startu Birminghamova stopera Martina Taylora.

- Eduardo je imao klasu potrebnu za momčad Arsenala. Vrlo je teško odrediti koliko bi dobar igrač postao da ga na vrhuncu forme nije pokosila teška ozljeda - rekao je francuski stručnjak i dodao: 

- Bit ću istodobno sretan jer je Dudu uvijek bio fantastičan dečko s fantastičnim mentalitetom, ali i tužan jer sam vrlo naporno radio na njegovu transferu u Arsenal, koji je napustio s osjećajem da nije u potpunosti realizirao potencijal koji je naslutio tijekom prve sezone.Wenger sa sebe skida odgovornost za Eduardov odlazak.

- Što mu se zapravo dogodilo? Činjenica je da je dugo vremena proveo oporavljajući se od ozljede, što su drugi igrači iskoristili nametnuvši se ispred njega.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare