To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Jednostavno je. Moramo izbaciti Bešiktaš...

Nemamo druge opcije, moramo se plasirati u skupine, to nam je imperativ. Svake godine imamo težak ždrijeb, prošle godine smo išli na Fenerbahčea, kaže Wenger
Vidi originalni članak

Arsenal u utorak gostuje u Istanbulu gdje u doigravanju za Ligu prvaka igra protiv Bešiktaša. Topnici već 16 sezona zaredom igraju u skupinama LP-a, a ovoga puta to će im probati uskratiti Slaven Bilić.

- Nemamo druge opcije, moramo se plasirati u skupine, to nam je imperativ. Svake godine imamo težak ždrijeb, prošle godine smo igrali protiv Fenerbahčea, a sada nam prijeti još jedan turski velikan koji ima veliku podršku, rekao je Wenger.

Arsenal ima problema s ozljedama pa će zaigrati i neki koji su se trebali odmarati.

- Koscielny nam je jako važan i ako će ikako moći, igrat će. Svjetske prvake planirao sam odmoriti još nekom vrijeme, odnosno aktivirati ih tek sljedeći vikend, ali čini mi se da će ipak morati zaigrati. Pogotovo se to odnosi na Mertesackera.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • LavMis 19.08.2014.

    takodjer ni u europi nije nis napravio,nekak mi smotano izgleda

  • the devil 19.08.2014.

    a sto je taj amater ucinio?? 10 godina a arsenal ne pampitim od kad je englesku ligu osvojio...tak jadan trener koji nemoze 10 godina ekipu napravit ..pa to je sramota.

  • 19.08.2014.

    Arsenal je veliki favorit,ali Bešiktaš ima šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare