To je to što me zanima!

Arsene Wenger: Kocka mi se isplatila, moglo je završiti i 0-3

Trener Topnika hvalio je svoje igrače. Kockao se uvevši Aršavina u drugom dijelu koji je prekrasnim golom 'pokopao' Barcelonu. Wenger je kazao da je to bila njihova noć
Vidi originalni članak

Arsene Wenger dan nakon povijesne trijumfalne pobjede na Emiratesu nad Barcelonom 2-1, na sva je usta hvalio svoje nogometaše. 

- Pobjeda je poseban poticaj mojim nogometašima. Pokazali su iznimnu snagu i zajedništvo - kazao je Wenger, te dodao:

- Svi su nas prozivali da moramo promijeniti način igre. Ovo je dobar rezultat koji nam daje priliku da idemo u Barcelonu s vjerom u sebe. Moja kocka na Emiratesu mogla je imati i negativan učinak, mogli smo izgubiti 2-0 ili 3-0. Ali kockanje je uspjelo. 

Ipak svjestan je da uzvrat za tri tjedna neće biti nimalo lagan...

- Sve je otvoreno, ali ići ćemo na Nou Camp i igrati ponovno svoju igru. Ne možemo tamo otići i samo se braniti. Znamo da će biti vrlo teško, ali mi ćemo se dobro pripremiti. Bit ćemo fokusirani na pobjedu. 

Van Persie i Aršavin srušili su veliku Barcelonu u samo pet minuta...

- Iskoristili smo prednosti samo dijela genijalnosti Robina van Persieja, a drugi gol došao je nakon sjajne zajedničke akcije. Bila je ovo specijalna noć - kazao je Wenger.

Prošle su se godine Barcelona i Arsenal sastali u nokaut fazi, a Barca je slavila ukupnim rezultatom 6-3. Ove su sezone uloge ponešto promijenjene. Messi je pokazao da nije vanzemaljac, a Arsenal je znao iskoristiti svoje prilike. Mirnoćom su dokazali da mogu parirati Kataloncima.

- Vjerujem da sada imamo šansu u Barceloni, oni su još uvijek favoriti, ali znamo da ih možemo pobijediti, što prošle godine nismo znali - zaključio je Wenger, a njegovu izjavu prenosi Sun.

Barcin šef Pep Guardiola vidno je bio razočaran što je njegova momčad do 78. minute vodila, a u samo pet minuta izgubila sve...

- Počeli smo dobro i imali puno šansi za gol, a oni nisu imali čistih prilika. Neke šanse trebali smo pretvoriti u gol, no generalno sam sretan s mogućnostima koje smo pokazali. Ono sa čime nisam sretan je rezultat - jasan je španjolski trener. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • elfparovi12 19.02.2011.

    dobitni parovi i sigurne oklade, posjeitte: http://elf-parovi.blogspot.com/

  • grobar333partizan 17.02.2011.

    daj nemoj da serete arsenal je bio bolja momcad i zasluzeno su pobedili a to sta je messi falio sam je kriv mogla je barca da pobedi ali nije i nemojte da serete protiv arsenala vise....

  • HeartBeat 17.02.2011.

    ''Prošle su se godine Barcelona i Arsenal sastali u nokaut fazi, a Barca je slavila ukupnim rezultatom 4-2'' Koliko ja znam ukupni rezultat je bio 6-3

Komentiraj...
Vidi sve komentare