To je to što me zanima!

Arsene Wenger odustao je od D. Coste i okrenuo se Mandži

Arsenal se navodno odlučio dovesti Marija Mandžukića nakon što su shvatili da se Diego Costa obećao Chelseaju. Prema pisanju Engleza Jose želi dovesti Modrića
Vidi originalni članak

Iako je tek travanj, nagađanja o ljetnim transferima već su odavno počela. Tako se još od posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka nagađa tko će gdje, a među glavnim su 'glumcima' ovih mjeseci i hrvatski nogometaši. Prije svih Mario Mandžukić.

Nagađa se kako će po dolasku Roberta Lewandowskog svlačionica u Bayernu postati premalena za dva vrhunska napadača te bi Mandžo na ljeto mogao potražiti novi klub. Kao moguća nova Mandžina momčad spominjao se Chelsea, no u posljednje vrijeme sve glasnije se nagađa o odlasku u Arsenal. 

Wenger pod hitno treba vrhunskog napadača, a Mandžo je idealan izbor za jaku englesku ligu. Arsenal je želio i Diega Costu, no čini se kako su odustali nakon što se u igru za španjolskog reprezentativca uključio Chelsea.

Mourinho želi Modrića

Kad smo već kod Chelseja valja napomenuti da se prema pisanju engleskih medija Jose Mourinho ponovno zainteresirao za Luku Modrića. Hrvatskog bi veznjaka doveo u razmjeni za Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • sinan 19.04.2014.

    Knoro, mama ti je prosječna, a ne Arsenal!

  • zekica 16.04.2014.

    Ko ono kad je Mujo birao kakvu hoče ženu, pa jedna bila pametna, druga poslušna, treća odlična domaćica.. na kraju je izabrao onu sa najboljim sisama :D .. tako će i Mandžo u drugi klub... dobit će ga onaj tko će najviše platiti :D .. samo pazite da na kraju iduće sezone ne bi Lewa s pinklecom na plečima tražio novi klub kao što je Gomez ;)

  • lolito 16.04.2014.

    nema nista od toga.....ovom treba godinu dana da snimi i godinu da kupi igraca....

Komentiraj...
Vidi sve komentare