To je to što me zanima!

Arteta: "Krećemo u čišćenje svlačionice, mnogi će završiti na posudbi, možda se i pojačamo"

"Mnogo je igrača koje ćemo poslati na posudbu... to nam je u ovom trenutku prioritet zato što ne možemo izdržati toliku brojnost na pojedinim pozicijama", izjavio je menadžer Arsenala
Vidi originalni članak

Menadžer Arsenala Mikel Arteta (38) najavio je u četvrtak da će mu u zimskom prijelaznom roku glavni zadatak biti pročišćavanje svlačionice zbog preširokog kadra i nagomilavanja igrača na pojedinim pozicijama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mnogo je igrača koje ćemo poslati na posudbu... to nam je u ovom trenutku prioritet zato što ne možemo izdržati toliku brojnost na pojedinim pozicijama - izjavio je Arteta na konferenciji za medije uoči subotnjeg gostovanja kod West Bromwich Albiona.

- Nakon što to učinimo, vidjet ćemo hoće li biti prilike da se poboljšamo na nekim pozicijama, na čemu radimo s klupskim vodstvom.

Jedan od onih kojima se već spominje novo odredište je branič Sead Kolašinac, a prema medijskim napisima on bi se trebao vratiti u Schalke. No, Arteta je odbio potvrditi tu informaciju.

KOVA IZAŠAO NA POLUVREMENU Arsenal potopio Chelsea! Xhaka i Saka zabijali su strašne golove

 - U pregovorima smo vezano za nekolicinu igrača i mogući odlazak na posudbu... No, ništa vam u ovom trenutku ne mogu potvrditi - rekao je Arteta.

Menadžer Arsenala ne misli da treba privremeno prekinuti ligaška natjecanja, iako je nekoliko utakmica otkazano zbog sve većeg broja zaraženih.

ARSENAL I DALJE U KRIZI Henry: Xhaka kapetan mojeg kluba? Gasi, ne mogu to gledati

- Svi važeći protokoli, sve što činimo za vrijeme treninga i utakmica, uz činjenicu da igramo na otvorenom, sve to umnogome smanjuje rizik. Mislim da će biti uvedeno još više ograničenja, češće ćemo biti testirani kako bismo bili što efikasniji. Mislim da će to dati rezultata i da možemo nastaviti raditi - zaključio je Arteta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pa šalim se, bokte! 31.12.2020.

    ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare