To je to što me zanima!

Bild: Mandžukić će s Atleticom potpisati čak do 2019. godine

Hrvatski napadač Mario Mandžukić (28) s Atleticom potpisuje do 2019. godine, a španjolski klub platit će ga 22 milijuna eura. U klub dolazi kao zamjena za Costu
Vidi originalni članak

Tiražni njemački Bild piše kako je Atletico Madrid sve dogovorio s Bayernom te kako je Mario Mandžukić (28) novi igrač španjolskog kluba! Iako Mandžo još nije potpisao, o transferu u Atletico Madrid piše se kao o gotovom poslu. Nijemci navode kako je Bayern pristao prodati ga za 22 milijuna eura te da će Mandžo s prošlogodišnjim finalistom Lige prvaka potpisati čak do 2019. godine

S druge strane španjolski mediji objavili su detalje pregovora s Bavarcima. Iako su se u posljednji trenutak u pregovore htjeli uplesti i drugi europski klubovi, između kojih i talijanski prvak Juventus te ruski doprvak Zenit, Atlético je imao prioritet, javlja As.

Bayernov napadač najavljivan je kao rezervna opcija ovoljetnog prijelaznog roka u slučaju nedolaska Álvara Negreda iz Manchester Cityja u kraljevski grad, ali posao za Španjolca u ponedjeljak je definitivno propao. Čelnici engleskog prvaka nisu pristali na ponudu od 20 milijuna eura, već su inzistirali na 30.

'Mandžukić je tako ostao jedina moguća opcija. Hrvatski napadač je po ukusu trenera Diega Simeonea i detalji oko prelaska s Bayernom jučer su bili gotovo dogovoreni', tvrdi španjolski list, a menadžer Ivan Cvjetković približio je komunikaciju između Madrida i Münchena.

Mandžukić bi ugovor mogao potpisati u srijedu, baš kada i slovenski golman Jan Oblak. Mandžo bi po potpisu za "crveno-bijele" trebao dobiti još nekoliko dana odmora, a Slovenčev dolazak očekuje se odmah.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Nessie798 09.07.2014.

    Vec vidim scenarij.Igrat ce 4-6 utakmica radi reda i sumnjam da ce dat vise od 1 gola ako i to da,a kasnije kad vide da se nezalaze na terenu i pocne mahat rukama ko retard odmah leti na klupu.To su ti top hrvatski napadaci!

  • pagora 09.07.2014.

    Manđo i Čolo imaju sličan temperament mogli bi se savršeno slagat jer nema gunđanja iza leđa ko Pep.

  • RobertoBađo 09.07.2014.

    U jednoj zemlji ,na Brdovitom balkanu ..raslo je stablo velikom brzinom. Spavalo je sa sjekirom, ponekad i dvije. Drvosječa. Kada je odrastao i stasao kao ugledni drvosječa zaposlio se u drvnoj industriji "Bavarski Hrast" jedna od najvecih u svijetu. Zaposlili su ga jer su imali problema. Ozljedio se Mario Gomez , prva drvosječa Njemacke. Dali su mu pilu umjesto sjekire i Mario ju je objerucke prihvatio. Mario je bio jako sretan. Počeo je sjeći šume i šume. I kad je sasjeko sve što se može sasjeći jednog dana se probudio iz dubokog sna i saznao da je on zapravo stablo koje raste na jednom slavonskom brdu vec 28 godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare