To je to što me zanima!

As: Luka Modrić nije opravdao novac za koji ga je Real doveo

Španjolski list nakon posljednjeg ovogodišnjeg kola u Primeri obavio je 'inventuru' pojačanja klubova iz španjolske lige. Luka, prema njima, nije opravdao očekivano
Vidi originalni članak

Nakon posljednjeg ovogodišnjeg natjecateljskog dana u Primeri, dnevnik As obavio je kratku 'inventuru' pojačanja u španjolskim klubovima. Najbolji hrvatski igrač prema Asu nije opravdao očekivanja.

'Luka Modrić i Alex Song koštali su 30, odnosno 19 milijuna eura, a nisu odigrali niti 50 posto minuta za svoje klubove. Njih su dvojica igrači koji su igrali znatno ispod očekivanja', oštri su u Asu prema novim igračima Reala i Barcelone.

Luka je od dolaska u Real odigrao 717 minuta u 13 ligaških utakmica od čega je osam puta bio u prvoj postavi. Zabio je jedan gol i dvaput asistirao. Uz to odigrao je pet utakmica u Ligi prvaka, tri u kupu te je debitirao u Superkupu koji je Real i osvojio protiv Barcelone.

Kao isplativa pojačanja As navodi Aduriza, Martinsa, Montanesa, Eberta i Albu. U ljetnom prijelaznom roku u Primeru je došlo 120 novih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • jozobravar 27.12.2012.

    Mislim tip je za nas Hrvate fakat faca-nema sta traziti u realu-svi koji ce ovo popljuvati ce ubrzo uvidjeti da nisu bili u pravu,Mezut na klupi a Luka igra,smjesno

  • chelsea_fc_ 27.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IvanMarić92 27.12.2012.

    Mogu samo reć da čovjek nije odradio pripreme! Nogometaš u županijskoj ligi kad neodradi pripreme je u kurcu spram ostalih igrača i iz svog kluba i ostalih,a di neće Luka u Primeri? Došao je nespreman i vjerujem da je dao svoj maksimum klubu u ovom trenutku,ali bit će on kud i kamo bolji!! Garantiram!

Komentiraj...
Vidi sve komentare