To je to što me zanima!

As: Traju pregovori o raskidu ugovora Mate Bilića i Gijona

Španjolski sportski dnevnik As piše da u Sporting Gijonu rade na raskidu ugovora s hrvatskim napadačem Matom Bilićem koji je ove sezone dobivao mrvice od minuta
Vidi originalni članak

Tako se navodi da su Bilićevi predstavnici razgovarali o raskidu suradnje (koja vrijedi do 2013. godine) s generalnim menadžerom kluba Alfredom Garcíjom Amadom, ali da se nova destinacija hrvatskog napadača još traži kao i da će Sporting pokušati "ušićariti" određenu odštetu.

"Bilić bi se mogao vratiti u svoju domovinu, iako Hrvatska po platežnoj moći ne može parirati španjolskom nogometu", navodi As o već poznatom interesu hrvatskih klubova Dinama i Hajduka za njegovim uslugama.

Bilić je u svakom slučaju svjestan da nije u planovima trenera Manuela Preciada, a iza njega je sezona u kojoj je skupio tek 18 ligaških nastupa, od čega tek tri u početnih 11. Zbog toga je ispao i iz kombinacija prezimenjaka mu Slavena Bilića u hrvatskoj reprezentaciji, a svjestan je da može konkurirati za sastav i Euro 2012. samo ukoliko će redovito igrati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hrabro srce_1 07.06.2011.

    bez ljutnje dinamovci. ova poruka biliću nema veze sa vama. biliću, kad ti je trebalo dati šansu onda si igra u hajduka. aj sad nešto vrati!

  • ivica22 07.06.2011.

    Ajde Mate trgni se...nije ni u šoldima sve...dođi u Hrvatsku, budi primjer svim drugima i vrati HNL..tj digni malo kvalitetu nogometa kod nas...bila braća te čekaju..

  • 07.06.2011.

    Mate Bilic 22 utakmice ove sezone 1 pogodak i to u kupu..sta ce taj dinamu?jest da je imo problema sa ozljedama tokom te sezone al opet,dinamu treba igrac za europu...a i ima 30 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare