To je to što me zanima!

Atalanta dobila Palermo: Čop i društvo na korak od ispadanja

Momčad Mate Jajala izgubila je na svom travnjaku od Atalante 3-2 i tako dovela Cagliari Duje Čopa u vrlo tešku situaciju. Moraju stići osam bodova minusa do kraja
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar sljedeće će sezone s Queens Park Rangersima igrati u drugoj engleskoj ligi, a sličnu će sudbinu najesen vrlo vjerojatno imati i njegov sunarodnjak Duje Čop u Cagliariju.

Naime, izravan suparnik u borbi za ostanak u Serie A, Atalanta, svladala je Palermo na gostovanju 3-2, pa Cagliari za zonom spasa zaostaje velikih osam bodova tri kola prije kraja prvenstva.

Već nakon 17 minuta Atalanta je imala vodstvo 2-0 golom Basellija i autogolom Anđelkovića. Smanjio je Vásquez na 2-1 dvije minute prije predaha, no već u šestoj minuti nastavka dva gola prednosti Atalanti vratio je Alejandro Gómez. Šest minuta poslije Vlada Avramov skrivio je penal za Palermo i crveni karton, no nije ga uspio realizirati Andrea Belotti.

Unatoč brojčanoj prednosti više od pola sata igre, Atalanta je sačuvala pobjedu. Luca Rigoni u 68. minuti zabio je za 3-2, no preokreta nije bilo. Mato Jajalo u redovima poraženih igrao je do 77. minute.

Udinese je izgubio od Sampdorije 4-1, a hrvatski napadač Stipe Perica utakmicu je gledao s klupe za pričuve.

Serie A, 35. kolo:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hrvatska u srcu 10.05.2015.

    a što očekivati od kluba kojima je čop pojačanje osim da su luzeri

  • cPatrik 10.05.2015.

    Zboravili ste na Milan-Roma...

  • strmi007 10.05.2015.

    Čopa na ljeto kupuje netko od 5 najboljih klubova

Komentiraj...
Vidi sve komentare