To je to što me zanima!

Atalanta gazi ka Ligi prvaka: Pašalić ušao pa sjajno asistirao

Samo minutu nakon ulaska u igru Mario Pašalić asistirao je za gol. Atalanta je svoje odradila i uvjerljivom pobjedom protiv Parme nastavila tijesnu utrku za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Atalanta je s uvjeljivih 5-2 razbila Parmu! U nakon dugo vremena toliko neizvjesnoj završnici Serie A u kojoj čak pet klubova pretendira na mjesta u Ligi prvaka dok je poslije devet godina dominacije Juventusa prvak postao Inter.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad Gian Piera Gasperinija je, tako, nastavila bitku s Juventusom, Milanom, Napolijem i Lazijem, koji još uvijek ima teoretske šanse izboriti Ligu prvaka. Do kraja prvenstva ostala su četiri kola.

'NERAZZURRI' GAZE Sampdoria je napravila špalir Interu pa primila pet komada

Sve je krenulo u 12. minuti kada je Ruslan Malinovskij zabio na asistenciju Iličića dok je Pessina na 2-0 povisio u 52. minuti. A onda je u samo 16 minuta palo čak pet golova!

Za 3-0 Atalante pogodio je Luis Muriel u 77. minuti na asistenciju našeg Marija Pašalića, koji je u igru ušao samo minutu ranije.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video sažetka utakmice i golova možete pogledati OVDJE.

Već u 78. Parma je smanjila preko Brunette i vratio domaćinu kakvu-takvu nadu. Ipak, Muriel je svojim drugim golom u 86. minuti riješio pitanje pobjednika.

MARTIN ERLIĆ Brži i od Ronalda! Hrvatski je stoper drugi 'sprinter' Serije A

Parma je samo dvije minute kasnije uspjela pogoditi za 4-2 golom Sohma, a točku na "i" i veliku pobjedu 'božice' potvrdio je Mirančuk u 93. minuti.

Momčad Gian Piera Gasperinija svoje je odradila i pružila sjajnu izvedbu protiv momčadi koja se već prije nekoliko kola oprostila od elitnog ranga talijanskog nogometa i planove preusmjerila za nadolazeću sezonu u Serie B.

Sjetit ćemo se, Parma je napravila nestvaran podvig kada se nakon proglašenja bankrota kontinuirano dizala iz lige u ligu sezonu za sezonom dok se nije ekspresno vratila u Serie A. Talijanski div sada će morati probati zadržati kostur momčadi pa se iduće godine ponovno vratiti gdje pripada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rajdaš 09.05.2021.

    Na slici igrač s broj 9 izgleda kao da ima 4 ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare