To je to što me zanima!

Atalanta krenula po mlađeg Brekala pa odustala kad je čula koliko milijuna Dinamo traži

Za Filipa Brekala već je bilo pokušaja. Prošlog ljeta htjeli su ga Borussia Dortmund i Basel. Dinamo je odbio obje ponude pa produžio ugovor s talentiranim bekom
Vidi originalni članak

Stariji brat Josip već je etabliran, mladi igrač s mnogo iskustva u europskom nogometu s obzirom da su mu tek 23 godine. Stalan je član Dalićeve Hrvatske dok njegov mlađi brat Filip Brekalo (18) tek dolazi.

POGLEDAJTE VIDEO: Čudesna večer u Belgiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o mladom nogometašu Dinama, koji igra za drugu momčad na poziciji lijevog beka. Njegov razvoj prate brojni klubovi, no najkonkretnija je bila Atalanta, koja se i službeno raspitala u Maksimiru.

Kako javlja talijanski novinar Gianluca Di Marzio, Atalanta se javila Dinamu i pitala za cijenu. S Maksimira je stigao odgovor - okruglih pet milijuna eura. Talijani su se povukli ne želeći platiti koliko 'plavi' traže, međutim i sam Di Marzio ističe:

- Na tržištu nogometaša dovoljan je samo jedan poziv da se sve ponovno otvori.

Za Filipa Brekala već je bilo pokušaja. Prošlog ljeta htjeli su ga Borussia Dortmund i Basel. Dinamo je odbio obje ponude pa produžio ugovor s talentiranim bekom na još pet godina.

Talijanima se sviđa njegov stil igre i uspoređuju ga sa zvijezdom AC Milana.

- Moderni bek koji može puno trčati i koji voli igru u napadu. Nešto poput zvijezde Milana Thea Hernandeza.

Njegov stariji brat Josip ove je sezone stigao na posudbu iz Wolfsburga u Torino, kojeg je preuzeo hrvatski stručnjak Ivan Jurić. Prošli vikend zabio je i prvijenac te zajedno s Markom Pjacom pruža dobre igre u dresu 'bikova'.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Rebula 03.10.2021.

    Takvih je u Hajduka na bacanje, škart hihihi HŽV!!

  • FC Sheffield Thursday 02.10.2021.

    dinamo ili mamic iz izbjeglistva u bosni?

  • 02.10.2021.

    Kakva Atalanta? To su oni digici koji su sa Maksimira ispraceni sa 4 komada? Odjeb je lansiran. Ako zele jeftinu bofl robu nek odu u Split. Za 2 milijuna kupe cijeli hajduk sa poljudskom skoljkom i svim Kastelima po redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare