To je to što me zanima!

Atalanta odbila Ibrahimovića: 'Mi smo siromasi za Zlatana'

Talijanska Atalanta povezivana je sa Zlatanom Ibrahimovićem kada se javnost počela pitati, kuda će Šveđanin nakon LA Galaxyja... No, sada je potvrđeno - u Bergam neće...
Vidi originalni članak

Teško za povjerovati, ali istinito, postoje klubovi koji odbijaju Zlatana Ibrahimovića. Jedan od njih je Dinamov naredni protivnik u Ligi prvaka, talijanska Atalanta. Logično, za to postoji realan razlog, a ne puka "umišljenost" kluba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemoguće je dovesti Ibrahimovića u naš klub. On je velik igrač i skup je, ne možemo si ga priuštiti. Mi smo za njega siromašan klub i moramo paziti na svoje račune i stanje na njima - rekao je šef Atalante, Antonio Percassi.

Zlatan je, podsjetimo, od srijede bivši igrač LA Galaxyja iz kojeg je otišao na svoj način. Objavom dođoh, vidjeh, pobijedihželjeli ste Zlatana - dobili ste Zlatana, sada možete opet gledati bejzbol.

IBRINO ZBOGOM GALAXYJU 'Dođoh, vidjeh, pobijedih. Nema na čemu, opet gledajte bejzbol'

Ostaje vidjeti kuda će sada krenuti ovaj osebujni nogometaš koji ne misli prekinuti karijeru niti s 38 godina, a nije niti povratak u Seriju A isključen. Naime, Ibru bi voljeli u svojim redovima vidjeti i Milano i Bologna.

ITALIJA ILI POVRATAK 'VRAGOVIMA'? Bomba iz Italije: Mihajlović u Bolognu pozvao Ibrahimovića?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • niner 15.11.2019.

    Prosli tjedan ste pisali da je vec potpisao za Milan... iako je to tehnicki nekoguce jer prijelazni rok nije ni otvoren

  • 15.11.2019.

    Eeee majke mi moje dati 50 milijuna eura ili i vise za jednog covjeka bilo kojeg sportaša je van pameti.To su vrtoglavni novci za nekog sportaša a i ponižavajući za jednog običnog radija na bausteli koda su igrači od zlata.Svi bi oni meni igrali na granici najviše 100 tisuća eura po sezoni.

  • zastorljev616 14.11.2019.

    Sad kad ga Man Utd copi sa free transfera. Ionak nemaju nikog a Mandjo je tamo ko i Perisic. Dok ne vidim potpis, nevjerujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare