To je to što me zanima!

Atletico M. je kiksao kod Celte: Mandži 90 minuta u porazu 0-2

Domaćini su pred više od 15.000 gledatelja slavili 2-0 i tako udaljili 'rojiblancose' od vodećeg dvojca, Reala i Barcelone za kojima sada zaostaju 7, odnosno 6 bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Atletico Madrida doživjeli su poraz od Celte u 23. kolu španjolske Primere. Domaćini su pred nešto više od 15.000 gledatelja slavili 2-0 i tako udaljili 'rojiblancose' od vodećeg dvojca, Reala i Barcelone za kojima sada zaostaju sedam, odnosno šest bodova. 

Celta je povela u 59. minuti kada je s bijele točke zabio Nolito. Isti je igrač i izborio penal nakon što je prvo pobjegao Mirandi, a onda okrenuo Maria Suareza koji ga ruši u šesnaestercu. Sudac je dosudio penal uz velike prosvjede gostujućih igrača koji su bili bijesni na njega iz razloga što je u toj akciji igrač Celte očito igrao rukom, no to nije bilo suđeno. 

Ništa od obrane titule?

Pokušavali su igrači Diega Simeonea, no kao da im je nedostajalo siline i one odlučnosti koje su toliko puta pokazali. Umjesto izjednačenja, domaćini su u 71. minuti uspjeli povećati svoje vodstvo. Krohn-Dehli dao je za Fabiana Orellanu koji se ubacio s desne strane, a ovaj je silovitim prizemnim udarcem probio Moyu za 2-0 i prvu pobjedu protiv Atletica još od 2007. godine. 

Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu za Atletico i imao dobru priliku u 78. minuti, no njegov udarac glavom išao je ravno u domaćeg golmana Alvareza. Iako se ima još dosta za igrati, po mnogima je ovaj poraz 'miljama' udaljio Atletico od obrane titule. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Camoranezi_1 16.02.2015.

    di ste obožavatelji lika i djela m.m. ?

  • pamendgan 16.02.2015.

    atletico nema veze s nogometom

  • zokinjo 16.02.2015.

    A nitko od vas ne hvali igru Celte, čudno, a dobili su ih s dva razlike

Komentiraj...
Vidi sve komentare