To je to što me zanima!

Atletico Madrid bez Diega Forlana protiv Osasune

Trener Atletica Abel Resino odlučio je Urugvajca zbog umora poštedjeti napora protiv Osasune i osvježiti za dvoboj LP-a protiv Chelseaja
Vidi originalni članak

Urugvajski reprezentativac i napadač španjolskog Atletica Diego Forlan propustit će nedjeljno gostovanje svog kluba kod Osasune u 7. kolu Primere.
Forlan se tek u petak vratio u Madrid sa svojih reprezentativnih dužnosti. Budući da je odigrao dvije utakmice za Urugvaj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, trener Atletica Abel Resino odlučio ga je zbog umora poštedjeti napora utakmice protiv Osasune i osvježiti za dvoboj Lige prvaka sljedećeg tjedna protiv Chelseaja. Uz Forlana, put Pamplone nisu krenula još četvorica igrača, Roberto, Mariano Pernia, Leandro Cabrera i Ignacio Camacho, budući da ih je Resino odlučio ostaviti u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sila nebeska 17.10.2009.

    Piše: Prodigy Subota, 17.10.09. 22:40. Evropski prvak Barcelona spreman je Manchester Cityju ustupiti četiri igrača u zamjenu za Brazilca Robinha. Barcelona je engleskom klubu ponudila Thierryja Henryja, Yaya Tourea, Carlesa Puyola i Erica Abidala, javili su španski mediji. City je za Robinha tražio 35 miliona eura obeštećenja, a Englezi vjerovatno neće imati ništa protiv zamjene. Španski mediji navode da je Barcelona već postigla dogovor s Robinhom, koji čeka odobrenje Cityja za odlazak u Kataloniju. Robinho je u Manchester City došao u septembru prošle godine iz Real Madrida za 42,5 miliona eura.

  • odbojkašica4ever 17.10.2009.

    bez najboljih igrača... bit će teško, ali će se pokazati koliko oni mogu bez njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare