To je to što me zanima!

'Atletico me izigrao pa sam se podvijena repa vratio Conteu'

Puno se pričalo o mogućem odlasku Diega Coste iz redova Chelseaja. Mediji su najavljivali njegov veliki povratak u Atletico Madrid, ali od toga izgleda neće biti ništa
Vidi originalni članak

Diego Costa (28) otvorio je dušu i izjavio da njegov odlazak iz Atletico Madrida nije prošao na najbolji mogući način. Usprkos tome, puno se pričalo o njegovom mogućem povratku u Atletico, budući da Costa nije bio sretan u Chelseaju.

- Ja sam napravio apsolutno sve što je u mojim mogućnostima da se vratim u Atletico, međutim, Atletico to isto nije napravio za mene - požalio se Španjolac.

Odlučio je da se više neće boriti za povratak u klub, pogotovo zato što to nije pomoglo njegovom statusu u Chelseaju. 

- Moj odnos s Conteom nije počeo dobro. Ja sam mu rekao da želim u Atletico, a Madriđani su me ostavili na cjedilu i nisu me vratili. Nakon toga, podvio sam rep i zamolio Contea za razgovor. Nije me ni pogledao - prisjeća se Costa.

Vjeruje da ga navijači Chelseaja vole još više nego oni u Madridu, a budući da njegov klub nije u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, Costa se nada da će pobjednik biti njegova bivša momčad.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 22.03.2017.

    Henry, Shevchenko, Ronaldo, Adriano... di su nestale te prave ubojice? pokusavam se sjetiti nekog slicnog igraca, ali pada mi samo Ibra na pamet, a i on je pred mirovinom :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare